Rabo-bankpas gevonden Weversplein

Op het Weversplein, in de omgeving van de LIDL, is een Rabo-bankpas gevonden. De vinder heeft het pasje afgegeven bij de LIDL. De eigenaar kan zich daar melden.

Gerelateerde berichten

  • Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update)7 november 2018 Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update) Een bewoner van de Da Costastraat heeft er een gast aan tafel bij, deze week kwam een klein katje aanschuiven. De viervoeter is erg aanhankelijk en blijkt een goede tafelgast, de eetlust […]
  • Kinderloopfiets gevonden omgeving De Reggehof22 oktober 2018 Kinderloopfiets gevonden omgeving De Reggehof In de omgeving van De Reggehof is een kinderloopfiets gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met 06-19018660.
  • Jas zoekgeraakt bij Johny`s22 oktober 2018 Jas zoekgeraakt bij Johny`s Iemand heeft waarschijnlijk zaterdag de verkeerde jas meegenomen bij café Johny`s. Het gaat om een donker groene winterjas met capuchon van het merk Non Grada. Heeft u de verkeerde jas of […]
  • Jorn zoekt zijn sleutelbos (Update)10 oktober 2018 Jorn zoekt zijn sleutelbos (Update) Jorn is gisteren zijn sleutelbos verloren toen hij onderweg was van de Kloosterlaan naar het centrum. Aan de sleutelbos zitten twee druppels (een zwarte en een paarse) en twee sleutels. […]
  • Fiets gejat bij De Smidse21 oktober 2018 Fiets gejat bij De Smidse Na een leuk avondje uit bij De Smidse zag een Goorse dat de fiets van haar dochter was ontvreemd. Weet u waar de fiets is of heeft u tips, neem dan contact op via deze link.