Rabo-bankpas gevonden Weversplein

Op het Weversplein, in de omgeving van de LIDL, is een Rabo-bankpas gevonden. De vinder heeft het pasje afgegeven bij de LIDL. De eigenaar kan zich daar melden.

Gerelateerde berichten

  • Leo en Helena Wassen samen 1008 maart 2018 Leo en Helena Wassen samen 100 Deze week wordt in huize Wassen een bijzondere mijlpaal gevierd, Leo en Helena bereikten allebei de 50-jarige leeftijd. Abraham`s, Sarah`s en spandoeken sieren hun voortuin. Geheel volgens […]
  • Oppersmurf Wilfried van Diem zit Abraham28 februari 2018 Oppersmurf Wilfried van Diem zit Abraham Wilfried van Diem, alias Willie de smurf, ziet vandaag Abraham. Maar liefst drie dagen feest staan Wilfried te wachten on dit heugelijke feit te vieren. Namens de familie wordt de […]
  • Abraham en enige emballage voor Gerco Weeink3 maart 2018 Abraham en enige emballage voor Gerco Weeink Gerco Weeink, ook welbekend als Sjoerd, heeft afgelopen dinsdag de 50-jarige leeftijd bereikt. Een zoektocht voor Abraham, die door de kratten Gerco niet meer zag. De fervent carnavalist […]
  • Fietsdieven slaan toe bij De Reggehof25 februari 2018 Fietsdieven slaan toe bij De Reggehof Bij De Reggehof zijn gisteravond twee identieke damesfietsen ontvreemd. Het gaat om fietsen van het merk Gazelle in de Orange uitvoering. De zadels zijn bruin en de fietsen zijn voorzien […]
  • Rugzak met inhoud gevonden skatebaan Van Kollaan (Update)27 februari 2018 Rugzak met inhoud gevonden skatebaan Van Kollaan (Update) In de buurt van de skatebaan aan de Van Kollaan is een rugtas met inhoud gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via¬†06-19018660. Update: de eigenaar heeft zich gemeld.