Rabo-bankpas gevonden Weversplein

Op het Weversplein, in de omgeving van de LIDL, is een Rabo-bankpas gevonden. De vinder heeft het pasje afgegeven bij de LIDL. De eigenaar kan zich daar melden.

Gerelateerde berichten

  • Abraham voor René Koebrugge25 mei 2018 Abraham voor René Koebrugge René Koebrugge heeft zich deze week bij de club van 50 gevoegd. Zowel bij zijn bedrijf als bij zijn woning werd hij verrast met de gebruikelijke versierselen. Namens de feestvierende meute […]
  • Sarah voor Mieke van Rijswijk19 mei 2018 Sarah voor Mieke van Rijswijk Mieke van Rijswijk viert vandaag haar 50ste verjaardag. Gisteren werd ze verrast met een Sarah, vanavond wordt het feest gevierd bij De Bebsel. Namens de familie, buren en vrienden wordt […]
  • Poes vermist Leeuwerikstraat21 mei 2018 Poes vermist Leeuwerikstraat Poes Carolien heeft haar honk aan de Leeuwerikstraat verlaten en is tot heden niet teruggekeerd. Ze is 4 jaar oud en heeft een rood met witte vacht. Ze is klein van stuk en heeft een vrij […]
  • Onderdeel mountainbike gevonden5 mei 2018 Onderdeel mountainbike gevonden Langs de Stoevelaarsweg is een onderdeel (gereedschap) gevonden van een mountainbike. De eigenaar kan contact opnemen met 06-12708667.
  • Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht7 mei 2018 Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht Een in de Anjerstraat geparkeerde auto is vanmiddag vol in de zijkant geraakt. Van de dader, die geen melding heeft gedaan, ontbreekt ieder spoor De auto heeft aanzienlijke schade aan de […]