Rabo-bankpas gevonden Weversplein

Op het Weversplein, in de omgeving van de LIDL, is een Rabo-bankpas gevonden. De vinder heeft het pasje afgegeven bij de LIDL. De eigenaar kan zich daar melden.

Gerelateerde berichten

  • Gehoorapparaat verloren tussen Goor en Markelo27 augustus 2018 Gehoorapparaat verloren tussen Goor en Markelo Een Goorse is gisteren haar gehoorapparaat kwijtgeraakt. Waarschijnlijk is ze deze verloren toen ze van Goor naar Markelo is gefietst. De vinder kan contact opnemen met 06-24343797.
  • OV-chipkaart gevonden Irisstraat20 augustus 2018 OV-chipkaart gevonden Irisstraat In de Irisstraat is afgelopen vrijdagavond een OV-chipkaart gevonden. De kaart staat op naam van I. Haverslag. De eigenaar kan contact op nemen met de redactie door te mailen naar […]
  • Sleutel gevonden langs Twentekanaal23 augustus 2018 Sleutel gevonden langs Twentekanaal Op de dijk langs het Twentekanaal  is afgelopen maandag een sleutel met sleutelhanger gevonden. Op de sleutelhanger, een flesopener, staat de tekst "ter verificatie". De eigenaar van de […]
  • Henk-Jan Reef viert 50ste verjaardag7 augustus 2018 Henk-Jan Reef viert 50ste verjaardag Henk-Jan Reef voegt zich vandaag bij de club van 50. Gisteravond werd zijn tuin versierd met een bonte verzameling van allerhande prullaria. Vandaag kan de kurk van de fles! Namens de […]
  • Jeannette zoekt haar telefoon18 augustus 2018 Jeannette zoekt haar telefoon Jeannette is haar telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een telefoon van het merk Samsung. Ze is deze verloren op weg van Het Gijmink naar De Whee. Heeft u deze gevonden, neem dan contact met […]