Hart voor Goor luidt noodklok

De statiegeld actie van Hart voor Goor heeft tot nu toe 300,00 euro opgebracht. En dat is niet voldoende laat John Kuipers weten. “We zijn nog ver verwijderd van de aanschaf van een nieuwe AED. Dit jaar moeten er nog 8 AED’s vervangen worden en daar heeft de stichting Hart voor Goor onvoldoende middelen voor, we hebben diverse acties waaronder de statiegeld actie bij Jumbo en AH Brandenbarg, maar via deze weg doen we ook een beroep op de bevolking in Goor”, besluit Kuipers.

Gerelateerde berichten

  • Actie voor vervanging Goorse AED’s27 november 2017 Actie voor vervanging Goorse AED’s De stichting Hart voor Goor gaat in de hele maand december geld inzamelen om de AED's die in Goor aanwezig zijn te kunnen vervangen. Er is voor de defibrilatoren zo'n 20.000 euro nodig. Er […]
  • Goor in top 10 met burgerhulpverlening29 september 2017 Goor in top 10 met burgerhulpverlening Goor staat in de top 10 van Nederland wat betreft het percentage burgerhulpverleners die de cursus AED hebben gevolgd. Dat zegt de stichting Hart voor Goor. Om die plek te behouden zijn […]
  • Laatste cursus Burger Hulpverlener16 maart 2016 Laatste cursus Burger Hulpverlener Lekenhulpverlening Goor geeft voor de zomer haar laatste cursus om opgeleid te worden voor Burger Hulpverlener. Deze zijn dan oproepbaar bij een hartstilstand. Er zijn nog enkele plaatsen […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • John Kuipers te gast in Portret15 november 2017 John Kuipers te gast in Portret In het radio-programma Portret is zondag John Kuipers te gast. Hij groeide op in Hengelo, maar vetrok op zijn dertiende al naar 't Twentse Haagje. In Goor bestierde hij al snel de […]