NL Doet door heel Goor

Samen kun je meer dan alleen. En dat lieten diverse Goorse instanties zaterdag blijken tijdens de NL Doet-dag. Zo sloegen de Stadslandbouw Hof van Twente, Alberta Groteboer Asbest eruit, biodiversiteit er in’ op het Gijmink en Kinderboerderij het Kukelnest de handen ineen. Zo werden op Het Kukelnest na de uitleg van Juul Lulofs en Tonnie Blanken bijen- en  insecten hotels gemaakt. Op het Gijmink gingen vrijwilligers op de groene plekken perkstukken omzetten, harken, waarna de bloemzaadjes werden gestrooid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gerelateerde berichten

  • NL Doet bij De Stoevelaar7 maart 2017 NL Doet bij De Stoevelaar Bij de Stoevelaar wordt zaterdag ook tijdens NL Doet door verschillende vrijwilligers en medewerkers de handen uit de handen gestoken. Onder meer een aantal leden van de Lionsclub en […]
  • NL Doet bij De Stoevelaar13 maart 2017 NL Doet bij De Stoevelaar Bij Carintreggelandhuis De Stoevelaar kijken ze met trots terug op de actie NL Doet. Een grote groep vrijwilligers heeft een aantal klusjes onder handen genomen. De houten tuinbakken zijn […]
  • Bijenwerkdag tijdens NL Doet in Goor28 februari 2018 Bijenwerkdag tijdens NL Doet in Goor De Stadslandbouw in de Kerkstraat en de wijk 't Gijmink is tijdens NL Doet op zaterdag 10 maart aanstaande hét decor van een bijenwerkdag die wordt georganiseerd door de Bijenbeweging […]
  • Klussers gezocht voor Kukelnest tijdens NL Doet26 februari 2019 Klussers gezocht voor Kukelnest tijdens NL Doet De medewerkers van kinderboerderij 't Kukelnest zitten met de handen in het haar. Zij hadden voor NL Doet op vrijdag 15 maart gerekend op 70 leerlingen van het ROC Twente maar die hebben […]
  • Schilderen in de modder…10 maart 2017 Schilderen in de modder… Met voorzichtige passen werkt ze zich met laarzen aan door de modder waar diep in weg zakt om bij het varkensverblijf op kinderboerderij 't Kukelnest te komen. In haar hand een kwast en […]