40-jarig jubileum TVM

Feest bij TVM. De tennisvereniging heeft zaterdagavond haar veertig jarig bestaan gevierd. ’s Middags was er een receptie voor buren, commissies, sponsoren, collega-sportverenigingen en andere genodigden. Een bijzonder jubileum was er voor Klaas Medendorp die als medeoprichter en nog steeds spelend lid van TVM het jubileumspeldje kreeg opgespeld (foto) van ad interim voorzitter Jeroen Spoelder. ’s Avonds werd het jubileum gevierd met een feest voor alle (oud)seniorenleden in het clubhuis van TVM. 

Gerelateerde berichten

  • Gemeentesecretaris Stam vertrekt met onmiddellijke ingang20 april 2016 Gemeentesecretaris Stam vertrekt met onmiddellijke ingang Een plotseling en verrassend vertrek van één van de hoogste ambtenaren binnen onze gemeente. Gemeentesecretaris en algemeen directeur, Gerrit Stam, heeft het college van B&W om […]
  • Hans Dirksen nieuwe trainer vv Twenthe30 november 2017 Hans Dirksen nieuwe trainer vv Twenthe Hans Dirksen is volgend seizoen de nieuwe trainer van vv Twenthe. De oefenmeester uit Enter was al werkzaam bij de club als technische adviseur van de jeugd. Afgelopen seizoenen was hij […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Nieuw bestuur voor triathlonvereniging14 december 2016 Nieuw bestuur voor triathlonvereniging Triathlonverenging TTvW Hof van Twente kent sinds deze week een heel ander bestuur. Zo hebben Annette Lentelink (secretaris), Henri Beverdam (bestuurslid) en Esther van Wijnen (voorzitter) […]
  • Geslaagd jubileumfeest Twenthe3 september 2017 Geslaagd jubileumfeest Twenthe Twenthe heeft op grootse wijze haar 90-jarig jubileum gevierd. Naast allerhande jeugdactiviteiten stroomde het Piepwillem vol voor de receptie en de wedstrijd tussen (oud) VV Twenthe en de […]