Winnend Staatslot verkocht bij Readshop Goor

Een Staatslot met daarop een prijs van 100.000 euro is verkocht bij de Read Shop in Goor. De trekking was drie dagen geleden. Via Facebook deelt de Readshop, gerund door de familie Tieman, een bericht van de Staatsloterij waarop gevraagd wordt om de loten na te kijken. Voor zover bekend is de prijs nog niet opgeëist. Wie een Staatslot heeft voor de trekking van 10 maart kan via deze LINK bekijken of er een prijs op is gevallen. 

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar pakt 100.000 euro bij Oudejaarstrekking1 januari 2019 Gorenaar pakt 100.000 euro bij Oudejaarstrekking Dubbel feest voor één van onze plaatsgenoten tijdens Oudejaarsnacht. Op een lot van de Staatsloterij, dat is gekocht bij The Readshop, viel 100.000 euro. Belastingvrij. De winnaar is nog […]
  • Bruna Herman wordt Read Shop11 januari 2017 Bruna Herman wordt Read Shop Een verandering van een jarenlang trouw gezicht in het Goorse centrum. Bruna Herman gaat over op een andere formule. In de loop van het jaar zal de winkel worden omgeturnd tot The Read […]
  • Leliestraat-bewoners winnen ton bij Postcodeloterij8 juli 2016 Leliestraat-bewoners winnen ton bij Postcodeloterij Het is een klein straatje met de postcode 7471 JP en de bewoners met loten van de Postcodeloterij mogen 100.000 euro verdelen. Op deze Goorse postcode is zogenoemde 'Buurt-ton' gevallen. […]
  • Weer grote prijs voor Yalp24 november 2016 Weer grote prijs voor Yalp Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp heeft weer een prijs te pakken. De ontwikkelaar van interactieve speeltoestellen is één van de tien winnaars van het zogenoemde Oranje […]
  • Yalp winnaar Export Award28 oktober 2016 Yalp winnaar Export Award Foto: Elize Radema Yalp heeft gisteravond wederom een prestigieuze prijs in de wacht weten te slepen. Yalp werd bij de World Trade Center Export Award Oost als winnaar gekozen uit 3 […]