Geslaagde editie Hofkoren 2018

Ze kijken met genoegen terug op Hofkoren 2018. De deelnemers en organisatie van het jaarlijkse evenement in De Reggehof en gemeentehuis. Maar liefst dertien koren deden zondag mee aan een geslaagde uitgave van het event, waar zangkoren uit de gemeente hun kunsten etaleerden. Sopraan, organist en dirigent Elske te Lindert deed de warming-up, waarna uiteindelijk 90 zangers waaronder het Goors Mannenkoor ten tonele verschenen.

Gerelateerde berichten

  • Crowdfunding voor nieuwe trekkenwand Reggehof van start26 maart 2017 Crowdfunding voor nieuwe trekkenwand Reggehof van start Met een druk op de knop is in theater de Reggehof zondagmiddag de crownfundingactie 'De Reggehof in Trek' begonnen, voor de aanschaf van een nieuwe trekkenwand. Tijdens het korenfestival […]
  • Swing Top Bottle, Best of Britain en Hofkoren9 maart 2018 Swing Top Bottle, Best of Britain en Hofkoren Een volle evenementenagenda voor het komend weekeinde met allereerst een Hard Style-avond vanavond bij café Johny's. Morgenavond zijn de grootste Engelse hits te horen in De Reggehof […]
  • Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster24 maart 2017 Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster Dekoor uit Utrecht verzorgt komende zondag de finale van het jaarlijkse Hofkoren in de Goorse Reggehof. Het Close Harmony-gezelschap is meervoudig wereldkampioen en won ook al eens het […]
  • Onze Stem is jarig, zing mee24 september 2014 Onze Stem is jarig, zing mee Zangvereniging Onze Stem bestaat 90 jaar. Het Goorse muziekgroepje viert dat met een groots concert op 7 maart 2015. Tijdens dit concert zal er onder meer de ‘Vesperae solennes de […]
  • Degenkamp en Bolink winnen ballonvaarten17 juni 2018 Degenkamp en Bolink winnen ballonvaarten De twee ballonvaarten die in de verloting zijn gegaan in het kader van de Vaderactie van Goor Collectief zijn gewonnen door Ria Degenkamp en de heer of mevrouw Bolink. Enkele duizenden […]