Clement Postmus nieuwe directeur Reggehof en Muziekschool

Clement Postmus begint op 1 mei aanstaande als nieuwe directeur van De Reggehof en de Muziekschool Hof van Twente. De 55-jarige Gorenaar is een ervaren manager die als leidinggevende werkzaam was voor de Candid Group BV, een netwerk van marketing- en communicatiebureau’s. Daarvoor was hij directeur bij ORN, dat verantwoordelijk is voor de radio en tv-reclame bij regionale omroepen. Ervaring met cultuur en theater deed hij aan het begin van zijn carrière op toen hij in Amsterdam werkte voor het Uit Buro en poptempel Paradiso. Postmus volgt Ruut te Velthuis op die aan het einde van het vorig jaar vertrok en tijdelijk werd afgelost door interim-directeur Andre Bouma.

Clement Postmus zegt met de keuze voor De Reggehof vooral zijn hart te volgen. “Naast mijn brede ervaring in bestuurlijke zin in zowel het publieke domein als het bedrijfsleven ben ik vooral ook iemand die zelf actief is geweest in de wereld van muziek en neem ik op onbewaakt moment de gitaar nog wel eens ter hand om mijn kunsten te vertonen. Niet dat ik de sterren van de hemel speel, maar het biedt mij net als zoveel amateur beoefenaars een heerlijke uitlaatklep voor de dagelijkse beslommeringen en het geeft me de mogelijkheid met anderen actief bezig te zijn met muziek. De Reggehof is voor velen en ook voor mij een plek waar met weinig middelen een heel breed palet aan culturele en maatschappelijke activiteiten plaatsvinden, die belangrijk zijn voor Goor en de andere kernen van de gemeente. Mijn doel is dan ook om het centrum naar een nieuwe fase te begeleiden, zaken op orde te houden en te brengen en de velen mensen die vrijwillig een bijdrage leveren te koesteren.”

Gerelateerde berichten

  • Ruut te Velthuis vertrekt bij De Reggehof31 augustus 2017 Ruut te Velthuis vertrekt bij De Reggehof Ruut te Velthuis vertrekt per 1 oktober 2017 bij De Reggehof en de muziekschool Hof van Twente. De 52-jarige Gorenaar gaat in Utrecht de functie van hoofd muziek bekleden bij het Utrechts […]
  • Ruut heeft het geflikt…22 augustus 2015 Ruut heeft het geflikt… Het is hem gelukt. Rond kwart over vijf vanmiddag finishte Ruut te Velthuis na vier uur en zes minuten in het Goorse centrum na zijn marathon. De wens om voor zijn vijftigste de klassieke […]
  • Ruut vertrokken voor warme marathon22 augustus 2015 Ruut vertrokken voor warme marathon Als een winnaar kwam hij, begeleid door Apollo, in een open auto vanuit zijn huis op de Whee, het Schoolfesstplein opgereden. Toch moest toen de zege nog behaald worden. Ruut te Velthuis […]
  • Slotconcert muziekschool3 juli 2019 Slotconcert muziekschool De samenspel-weken van de Muziekschool Hof van Twente worden komende vrijdag afgesloten met een slotconcert. Dat begint dan om 19.00 uur in De Reggehof en is voor iedereen gratis […]
  • Drukke Open Dag muziekschool, nieuwe lokalen geopend28 mei 2016 Drukke Open Dag muziekschool, nieuwe lokalen geopend De Open Dag van de Muziekschool is vandaag goed bezocht.  Tientallen aspirant-muzikantjes liepen van lokaal naar lokaal om  instrumenten uit te proberen. Voorafgaand aan de Open Dag werden […]