Politiek Café bij Hofstreek FM en TV

In aanloop naar de verkiezingen zijn zondagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur alle politieke partijen uit Hof van Twente te gast bij het politiek café in De Reggehof. De partijen debatteren deze middag rond een aantal centrale thema’s: arbeidsmarkt en economie, asbest, burger en bestuur, cultuur, duurzaamheid, sociaal domein en wonen. De centrale presentatie van deze middag is in handen van journalist en columnist Theo Hakkert. Hofstreek FM zendt het politiek café rechtstreeks uit via radio en tv. Beide uitzendingen beginnen om 16.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Oude DJ’s E8 beginnen radioprogramma30 juni 2020 Oude DJ’s E8 beginnen radioprogramma De disckjockeys die in vroegere jaren de platen draaide in de Goorse discotheek E8 komen weer samen om een wekelijks radio-programma te maken bij Hofstreek FM. Komende vrijdag is het […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • GroenLinks en SP over afvaldump: ‘Napolitaanse toestanden…’25 mei 2020 GroenLinks en SP over afvaldump: ‘Napolitaanse toestanden…’ De oppositiepartijen GroenLinks en SP in de gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente hebben het College van B&W vragen gesteld over de toename van het dumpen van afval in Goor. Met […]
  • Boekenweekcafé Hakkert met twee schrijvers11 maart 2016 Boekenweekcafé Hakkert met twee schrijvers De Reggehof geeft ook dit jaar kleur aan de Boekenweek. Recensent, journalist en cultuurkenner Theo Hakkert (foto) uit Goor gaat volgende week vrijdag in gesprek met twee auteurs. Deze […]