Bernd 25 jaar…

Bernd Waanders viert vandaag zijn 25ste verjaardag. Zijn vrienden hebben daarom een halve Abraham in zijn tuin geplant. Bernd gaat binnenkort samenwonen met zijn vriendin Sabine en ook daarmee wordt hij gefeliciteerd. Het feestjaar is voor Bernd waarschijnlijk nog niet afgelopen. Hij is namelijk leider van Twenthe 8, dat op titelkoers ligt. Fabian, Jeroen, Dennis en Niels willen hem feliciteren met zijn mijlpaal.

bernd25

Gerelateerde berichten

  • GFC op één na beste leerbedrijf in de regio4 juni 2014 GFC op één na beste leerbedrijf in de regio Voetbalclubs die zich maatschappelijk inzetten, een ontwikkeling die ook in Goor steeds meer aandacht krijgt. Zo zorgt sv Hector tegenwoordig voor diverse dagbestedingen en is GFC vandaag […]
  • Schoolfeestloods geopend29 maart 2014 Schoolfeestloods geopend Nog drie maanden en dan barst het feest der feesten weer los op het Schoolfeestplein. De loods voor de wagenbouwers is vandaag weer geopend. Dat gebeurde met een toespraak van […]
  • Verdedigingsfouten en rode kaart nekken GFC in Deventer2 december 2018 Verdedigingsfouten en rode kaart nekken GFC in Deventer GFC ging vanmiddag in Deventer hard onderuit tegen DAVO. Het werd uiteindelijk 6-3 maar de wedstrijd was na 25 minuten al gelopen en dat had GFC volledig aan zichzelf te danken. Al na een […]
  • Met 40 jaar al veteraan……3 april 2010 Met 40 jaar al veteraan…… Johan Morsink treedt vandaag toe tot de club van veertig-jarigen. Johan woont aan de Catsstraat in Goor, volgens zijn vriendengroep wordt hier echter Elsenerboek-Zuid mee bedoeld. Johan is […]
  • Raadschelders domineert in bergetappe11 juli 2010 Raadschelders domineert in bergetappe Dennis Raadschelders heeft goede zaken gedaan in de eerste echte bergetappe van deze Ronde van Frankrijk. De voetballer van vv Twenthe behaalde maar liefst 69 punten en daarmee is de […]