Storing Caiway legt kabel- en glasvezeldiensten deels plat (UPDATE)

Grote delen van Goor kunnen op dit moment vanwege een grote storing geen gebruik maken van het kabel- en glasvezelnetwerk van Caiway. De oorzaak van de storing, die rond 06:00 uur begon, is niet bekend, zo meldt Caiway via Twitter. Hoe lang de storing gaat duren is evenmin bekend, er wordt met man en macht naar een oplossing gezocht. UPDATE 12:00 uur: De oorzaak van het probleem is getraceerd en het Caiway heeft gecontroleerd het grootste deel van Goor weer aangesloten.

Gerelateerde berichten

  • Toch directe keuzemogelijkheid in kabelaanbieders29 oktober 2014 Toch directe keuzemogelijkheid in kabelaanbieders Er is in januari toch de mogelijkheid om te kiezen voor een andere kabel- en glasvezelaanbieder dan Caiway. De collega's van zustersite Maarkelsnieuws.nl vonden uit dat er ook kan worden […]
  • College onder vuur door Cogas-move21 oktober 2014 College onder vuur door Cogas-move Wat kan de gemeente Hof van Twente doen aan de gedwongen overstap van Ziggo naar Caiway in het Cogas-gebied ? Dat zal vanavond speerpunt zijn tijdens de raadsvergadering in het Goorse […]
  • Woede over gedwongen overstap naar Caiway18 oktober 2014 Woede over gedwongen overstap naar Caiway Er is in Goor grote beroering ontstaan over de gedwongen overstap van kabelaanbieder Ziggo naar Caiway. Op social media uiten velen hun ongenoegen over de stap van Cogas die donderdag een […]
  • Gorenaren moeten zelf overstappen van Ziggo naar Caiway16 oktober 2014 Gorenaren moeten zelf overstappen van Ziggo naar Caiway De Goorse gebruikers van het kabel- en glasvezelnetwerk kunnen vanaf 1 januari geen diensten meer afnemen van Ziggo. Cogas heeft de samenwerking beëindigd met de provider die jarenlang een […]
  • Glasvezel Gijmink nog ver weg21 januari 2022 Glasvezel Gijmink nog ver weg Een groot deel van de Goorse wijk 't Gijmink beschikt nog niet over glasvezel en het kan volgens wethouder Harry Scholten ook nog wel even duren voordat dat zover is. Hij zie dat tijdens […]