Eva Crutzen, TJSO en Beatline…

De activiteitenkalender voor de komende dagen vermeld weer veel muziek maar begint vanmiddag in de Rozenstraat waar er vanaf 14:00 uur een Open Dag is bij Dag Activiteiten-centrum De Roos. Vanavond speelt het Twents Jeugd Symfonie-orkest (TJSO) onder leiding van Carl Wittrock in De Reggehof tijdens een concert dat wordt gegeven in samenwerking met de muziekschool. Bij De Bebsel is er de 18e Bridge Drive voor het goede doel van de Lions Club. Morgenavond is Eva Crutzen te bewonderen in de grote zaal van De Reggehof. De in recensies geroemde cabaretière brengt haar show ‘Opslaan als’. Bij café De Ster is er live muziek uit de sixties met Beatline en viert café Johny’s de derde verjaardag met diverse DJ’s. Zondag is de Hof Jazzband bij De Pot en is er bij de Waerdenborch de muzikale contest ‘The sound of Apollo’. Voor alle evenementen klik HIER.

Eva Crutzen

Gerelateerde berichten

  • Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert30 november 2018 Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert Het harmonie-orkest van Apollo geeft komende zondagmiddag een concert samen met het jeugdorkest van de Goorse muziektrots in De Reggehof. Voor het harmonie-orkest is dat de grote generale […]
  • Haanstra, gestampte meisjes en Beatline…30 november 2018 Haanstra, gestampte meisjes en Beatline… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de avond ter ere van Bert Haanstra (foto) in De Reggehof. De Goorse cineast wordt wederom herdacht met een boek van Ronald van de […]
  • Aqua Plus schenkt Stichting Stadsregge 15.000 euro voor Stoetenbrug15 september 2017 Aqua Plus schenkt Stichting Stadsregge 15.000 euro voor Stoetenbrug Een mooie geste van Aqua Plus aan de Stichting Stadsregge Goor. Het bedrijf schonk gisteravond een bedrag van 15.000 euro aan de stichting Stadsregge Goor. De cheque werd in het bijzijn […]
  • Praagse zomer voor Goorse dirigenten en muzikanten21 juli 2017 Praagse zomer voor Goorse dirigenten en muzikanten Het zijn een aantal van de grote talenten van het Goorse muzikale gilde en onderdeel van het Twents Jeugd Symfony-orkest dat deze week in Praag is voor een serie van 5 concerten. De 65 […]
  • Ultieme kerstsfeer tijdens Winter Wonderland Apollo17 december 2016 Ultieme kerstsfeer tijdens Winter Wonderland Apollo Een gelikte show, de ultieme kerstsfeer en 'winters genieten' vanavond in de Reggehof waar Apollo het programma Winter Wonderland bracht samen met het Enschedese theaterkoor Studio 65. […]