Pannenkoekendag voor jong en oud…

Het is vandaag nationale Pannenkoekendag en dat is ook in Goor niet onopgemerkt voorbij gegaan. In het kader van ‘Oma’s pannenkoeken zijn toch altijd het lekkerste..’ was er bij wijkvoorziening ’t Doesgoor een fraaie kruisbestuiving van jong en oud. Leerlingen van groep 8 van de basisscholen De Wiekslag, De Albatros en De Puntdak kwamen samen om met oma’s en opa’s oud-hollandse spelletjes te spelen en samen stapels pannenkoeken te bakken. Nadat deze op de tafels werden gezet werd er afgeteld en werd er naar hartelust gesmuld van de oer-Hollandse- en tijdloze lekkernij.

Gerelateerde berichten

  • Stralend weer bij Koningsspelen20 april 2018 Stralend weer bij Koningsspelen De omstandigheden waren uitstekend en dus was de stemming opperbest. Vandaag waren ook in Goor, in aanloop naar Koningsdag volgende week, de Koningsspelen voor alle basisschoolleerlingen. […]
  • Goorse schoolkinderen ook later naar school27 juni 2017 Goorse schoolkinderen ook later naar school Ook de leerkrachten van de zes Goorse basisscholen geven gehoor aan de oproep om vandaag een uur later te beginnen. Het eerste lesuur wordt er gestaakt om de landelijke actie voor meer […]
  • Buikspreken, goochelen en zingen op Kinderschoolfeest23 juni 2016 Buikspreken, goochelen en zingen op Kinderschoolfeest De basis-schoolkinderen van de Prins Constantijnschool en 't Gijmink trapten vanmorgen af voor het kinderfeest in de Schoolfeesttent dat voor hen om 09.00 uur begon. Zij werden vermaakt […]
  • Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen15 juli 2016 Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen Het is voor veel kinderen de mooiste tijd van het jaar: De grote schoolvakantie. Vandaag zijn de deuren van de Goorse basisscholen op slot gegaan om op maandag 29 augustus de deuren pas […]
  • Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken18 september 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken De leerkrachten van de zes Goorse basisscholen leggen op donderdag 5 oktober het werk neer. Ze geven daarmee gehoor aan de oproep van de vakbonden en de actiegoep 'PO in actie' om te […]