Goor kringloopwalhalla van de regio ?

Na de brand bij Wawollie bijna twee jaar geleden, moesten de Gorenaren nog geruime tijd naar andere plaatsen om tweede-hands waren te kunnen kopen maar dat is na de opening van Kiekeboe op het TSB-terrein voorbij. Nu, in maart anno 2018, lijkt het erop dat Goor zelfs uit zal groeien tot het kringloopwalhalla van de regio. Deze week opende de Kringloop-outlet van Hof van Anpakk’n de deuren van een groot bedrijfspand aan de Pastoriestraat en binnenkort zal er nog een winkelhal met gebruikte waar worden geopend aan de Deldensestraat.

In het pand waar tot voor kort autobedrijf Noordegraaf zat gaat ‘Krnglp 2.0’ binnenkort open. Een kringloopwinkel die volgens de reclame op de gevel duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Krnglp2.0 is een initiatief van zakenman Ernest Schaapman. De gevel laat ook zien dat er medio maart gestart zal worden. Of dat lukt is de vraag. Voorlopig is er nog niets te zien door de dichtgeplakte ruiten.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe derde kringloopwinkel ook in bedrijf4 april 2018 Nieuwe derde kringloopwinkel ook in bedrijf De nieuwe Goorse kringloopwinkel Krnglp2.0 is inmiddels vol in bedrijf nadat afgelopen zaterdag de deuren voor het eerst werden geopend voor het publiek. Eén van de belangrijkste […]
  • “Drie kringloopwinkels is teveel…”16 april 2018 “Drie kringloopwinkels is teveel…” Dat er in Goor nu maar liefst drie kringloopwinkels zijn is voor velen net iets teveel van het goede. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. 53% van de stemmers vindt dat met […]
  • Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken3 juli 2017 Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken Kiekeboe in Goor zal binnenkort worden geopend. De medewerkers kunnen vanaf nu al tweede hands spullen gebruiken die kunnen worden gebracht naar het voormalige TSB-terrein. Dat kan op […]
  • Wawollie maakt doorstart onder naam Kiekeboe9 mei 2017 Wawollie maakt doorstart onder naam Kiekeboe 17 juli 2016. Een zwarte dag voor tientallen vrijwilligers van kringloopwinkel Wawollie bij de Goorse haven. De onderneming brandde tot aan de grond toe af en werd volledig verwoest. Nu […]
  • Overweldigend veel tweedehands artikelen voor Kiekeboe20 juli 2017 Overweldigend veel tweedehands artikelen voor Kiekeboe Ze is er enorm mee in haar nopjes. Anke Nijhoff, drijvende kracht achter de nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe op het TSB-terrein. "Het is diep ontroerend", schrijft ze in een bericht aan […]