Een kijkje in de nieuwe Kringloop-outlet…

Afgelopen donderdag opende de nieuwe Kringloop-outlet van ‘Hof van Anpakk’n’ de deuren van het grote bedrijfspand aan de Pastoriestraat. De nieuwe hal met nieuwe en tweedehands spullen is enkele dagen per week te bezoeken en kent naast een ingang bij de parkeerplaats van De Borgh ook een entree in De Wijnkamp en een koffieruimte voor ontmoetingen. Voor wie nog niet weet hoe het eruit ziet binnen maakten we onderstaande fotoreportage.

Gerelateerde berichten

  • Inbraak bij Kringloop-outlet6 mei 2019 Inbraak bij Kringloop-outlet De Kringloop-outlet Hof van Twente aan de Pastoriestraat is afgelopen weekeinde bestolen door inbrekers. Zij wisten binnen te komen en een aanzienlijk bedrag aan contant geld buit te […]
  • Nieuwe Kringloop-outlet in pand Pastoriestraat29 november 2017 Nieuwe Kringloop-outlet in pand Pastoriestraat In het pand bij de parkeerplaats aan de Pastoriestraat (tegenover De Borgh) opent over enkele weken een nieuwe Goorse Kringloop-Outlet. In de hal van ruim 2.000 vierkante meter komt er […]
  • Kringloop-outlet schreeuwt om vrijwilligers18 januari 2018 Kringloop-outlet schreeuwt om vrijwilligers De nieuwe kringloop-outlet van het zogenoemde Hof van Anpakk'n aan de Pastorie in het centrum van Goor zit met de handen in het haar. Ze komen vele handen te kort om de goederen die zijn […]
  • Kringloop-outlet neemt activiteiten Witgoed Habbekrats over8 april 2021 Kringloop-outlet neemt activiteiten Witgoed Habbekrats over De activiteiten van Witgoed Habbekrats, dat in de Goorse Grotestraat was gevestigd sinds januari van het vorig jaar, worden overgenomen door Kringloop-outlet Hof van Twente. De […]
  • Kiekeboe gaat weer open18 mei 2020 Kiekeboe gaat weer open De grootste kringloopwinkel van Goor gaat op 2e Pinksterdag weer open. Kiekeboe was de afgelopen weken gesloten vanwege het Coronavirus. Vanaf komende zaterdag kunnen er weer spullen […]