Een kijkje in de nieuwe Kringloop-outlet…

Afgelopen donderdag opende de nieuwe Kringloop-outlet van ‘Hof van Anpakk’n’ de deuren van het grote bedrijfspand aan de Pastoriestraat. De nieuwe hal met nieuwe en tweedehands spullen is enkele dagen per week te bezoeken en kent naast een ingang bij de parkeerplaats van De Borgh ook een entree in De Wijnkamp en een koffieruimte voor ontmoetingen. Voor wie nog niet weet hoe het eruit ziet binnen maakten we onderstaande fotoreportage.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe Kringloop-outlet in pand Pastoriestraat29 november 2017 Nieuwe Kringloop-outlet in pand Pastoriestraat In het pand bij de parkeerplaats aan de Pastoriestraat (tegenover De Borgh) opent over enkele weken een nieuwe Goorse Kringloop-Outlet. In de hal van ruim 2.000 vierkante meter komt er […]
  • Inbraak bij Kringloop-outlet6 mei 2019 Inbraak bij Kringloop-outlet De Kringloop-outlet Hof van Twente aan de Pastoriestraat is afgelopen weekeinde bestolen door inbrekers. Zij wisten binnen te komen en een aanzienlijk bedrag aan contant geld buit te […]
  • Kringloop-outlet schreeuwt om vrijwilligers18 januari 2018 Kringloop-outlet schreeuwt om vrijwilligers De nieuwe kringloop-outlet van het zogenoemde Hof van Anpakk'n aan de Pastorie in het centrum van Goor zit met de handen in het haar. Ze komen vele handen te kort om de goederen die zijn […]
  • Nieuwe derde kringloopwinkel ook in bedrijf4 april 2018 Nieuwe derde kringloopwinkel ook in bedrijf De nieuwe Goorse kringloopwinkel Krnglp2.0 is inmiddels vol in bedrijf nadat afgelopen zaterdag de deuren voor het eerst werden geopend voor het publiek. Eén van de belangrijkste […]
  • Goor kringloopwalhalla van de regio ?18 maart 2018 Goor kringloopwalhalla van de regio ? Na de brand bij Wawollie bijna twee jaar geleden, moesten de Gorenaren nog geruime tijd naar andere plaatsen om tweede-hands waren te kunnen kopen maar dat is na de opening van Kiekeboe op […]