Taart voor de bewoners van De Stoevelaar

Een cadeautje van Bakkerij Nollen voor de bewoners van verzorgingstehuis De Stoevelaar. De Goorse ouderen kregen een gratis gebakje van de bakker. Maar liefst 60 bewoners konden genieten van een stukje taart van Nollen, dat vanwege het maken van nieuwe productfoto’s voor het assortiment diverse taarten moest bakken. Om ze niet te verspillen werden ze aangeboden aan de bewoners van De Stoevelaar.

Gerelateerde berichten

  • Brandweer Goor assisteert bij brand bakker Nollen15 januari 2022 Brandweer Goor assisteert bij brand bakker Nollen Ook de Goorse brandweer was aanwezig toen vannacht de bakkerij van Nollen in Hengevelde voor een groot deel werd verwoest door brand. Vanuit de kazerne in Goor werd na de eerste melding […]
  • Bakwedstrijd in kader van bakkersjubileum30 juni 2021 Bakwedstrijd in kader van bakkersjubileum Ter ere van het 100-jarig bestaan van Bakkerij Nollen worden getalenteerde hobbybakkers uitgenodigd om de jubileumtaart te bedenken en te ontwikkelen. De bakkerij met een vestiging in […]
  • Oald Goor: Toen De Stoevelaar nog net niet in aanbouw was…12 december 2021 Oald Goor: Toen De Stoevelaar nog net niet in aanbouw was… In de afgelopen week was het 50 jaar geleden dat het voor Goor beeldbepalende verzorgingstehuis De Stoevelaar werd geopend. Vandaag gaan we in de rubriek Oald Goor terug naar het jaar […]
  • 50 jaar Stoevelaar7 december 2021 50 jaar Stoevelaar Een hele kleine bescheiden felicitatie in De Stoevelaar. Het wooncomplex voor ouderen viert vandaag namelijk haar vijftigste verjaardag. Zo’n bijzondere mijlpaal verdient natuurlijk een […]
  • Bakker Nollen heeft nu predikaat Hofleverancier21 november 2021 Bakker Nollen heeft nu predikaat Hofleverancier Bakkerij Nollen heeft, op de dag dat het bedrijf 100 jaar bestaat het predikaat Hofleverancier gekregen. Eigenaar Vincent Nollen kreeg het gisteren uit handen van burgemeester Ellen […]