Sjaak Polak en Jan van Staa bij Café Buddy’s

Hij is cultheld van beroep: Sjakie Polak. De voormalig speler van FC Twente komt morgen naar Goor om op zijn ludieke wijze te praten over zijn voetballoopbaan en over de huidige sores bij de club uit Enschede. Het doet Polak (foto) net als veel FC Twente-fans uit Goor pijn dat zijn club op de rand van de afgrond staat na één van de meest zwarte seizoenen uit de historie van de FC. De goedgebekte Polak is te gast tijdens de forumavond van SV Goor bij Café de Buddy’s samen met oud-FC Twentetrainer Jan van Staa. De huidige oefenmeester van Go Ahead Eagles was in 2006 een half jaar trainer van FC Twente dat hij uit het slop trok na het tussentijdse vertrek van Rini Coolen. De forumavond van SV Goor begint morgen om 20.30 uur. Discussieleider is Paul Schabbink.

 

Gerelateerde berichten

  • SV Goor geeft jaarkaarten van FC Twente weg29 juni 2016 SV Goor geeft jaarkaarten van FC Twente weg De Goorse Supportersvereniging van FC Twente gaat twee seizoenskaarten weggeven voor de twee Twente-fans die tijdens een inzamelingsactie het meeste geld binnenhalen voor de noodlijdende […]
  • Samen op pad met Stein22 januari 2016 Samen op pad met Stein In goede en in slechte tijden. Zo zou het moeten en zo gebeurt het bij de jongens van groep 7B van de Heeckerenschool. Deze vriendengroep kreeg een klap te verwerken toen bleek dat één van […]
  • Feestavond SV Goor met BR-band16 december 2015 Feestavond SV Goor met BR-band FC Twente heeft een roerig jaar achter de rug, waarin de club haar vijftigjarige bestaan vierde. SV Goor wil het jaar goed afsluiten en heeft daarom een feestavond georganiseerd en wel op […]
  • Supportersquiz FC Twente 50 jaar bij café Buddy’s4 mei 2015 Supportersquiz FC Twente 50 jaar bij café Buddy’s Komende woensdag strijden de supportersverenigingen van FC Twente uit Goor, Enter, Rijssen en Reggestreek in Goor om een plek in de finale van de Supportersquiz FC Twente 50 jaar. De […]
  • Ook SV Goor eist vertrek technische staf FC Twente15 april 2015 Ook SV Goor eist vertrek technische staf FC Twente De Supportersvereniging Goor van FC Twente is één van de 16 supportersclubs die wil dat de hoofdtrainer van FC Twente, samen met zijn technische staf, opstapt bij de Enschedese […]