Stadsraad geeft Goors stemadvies

Komende woensdag mag iedereen naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen en de Goorse Stadsraad hoopt dat er in Goor vooral gestemd wordt op Goorse raadsleden om daarmee in de komende vier jaar de belangen van het Twentse Haagje beter behartigt te krijgen in de Hof van Twente. De Stadsraad geeft het advies om in dat kader tactisch te stemmen en een Goorse kandidaat te kiezen die wat lager op de lijst staat zodat deze met voorkeurstemmen in de raad kan komen. Als een partij gekozen wordt dan zijn waarschijnlijk zo’n 160 voorkeurstemmen genoeg voor een zetel. Woensdagavond zal de zetelverdeling per partij bekend worden. Een dag later wordt duidelijk wie er met voorkeurstemmen in de gemeenteraad komt.

Deze drie tips worden inmiddels via de diverse social mediakanalen gedeeld door de Stadsraad