Stadsraad geeft Goors stemadvies

Komende woensdag mag iedereen naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen en de Goorse Stadsraad hoopt dat er in Goor vooral gestemd wordt op Goorse raadsleden om daarmee in de komende vier jaar de belangen van het Twentse Haagje beter behartigt te krijgen in de Hof van Twente. De Stadsraad geeft het advies om in dat kader tactisch te stemmen en een Goorse kandidaat te kiezen die wat lager op de lijst staat zodat deze met voorkeurstemmen in de raad kan komen. Als een partij gekozen wordt dan zijn waarschijnlijk zo’n 160 voorkeurstemmen genoeg voor een zetel. Woensdagavond zal de zetelverdeling per partij bekend worden. Een dag later wordt duidelijk wie er met voorkeurstemmen in de gemeenteraad komt.

Deze drie tips worden inmiddels via de diverse social mediakanalen gedeeld door de Stadsraad

 

Gerelateerde berichten

  • Ate Brunnekreef toch geen raadslid28 maart 2018 Ate Brunnekreef toch geen raadslid Hij kreeg bijna 300 voorkeurstemmen en liet vorige week nog weten dat hij het aan zijn stand verplicht is om dan ook in de gemeenteraad te gaan zitten namens de PvdA. Nu, een week later, […]
  • Stempassen voor gemeenteraadsverkiezingen bezorgd23 februari 2018 Stempassen voor gemeenteraadsverkiezingen bezorgd De stempassen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zijn inmiddels thuis bezorgd. Op woensdag 21 maart kan eenieder gaan stemmen en op de diverse kieslijsten staan in totaal 126 namen. […]
  • Pleidooi voor Goorse CDA-ers in de raad8 oktober 2017 Pleidooi voor Goorse CDA-ers in de raad Een opmerkelijke ingezonden brief van Gorenaar Carel Groothengel aan deze site. Het schaduw-fractielid van de PvdA, reageert in zijn schrijven op de oproep van de Goorse Stadsraad voor […]
  • Politiek café aanstaande met Goorse kandidaat-raadsleden16 februari 2018 Politiek café aanstaande met Goorse kandidaat-raadsleden Op initiatief van de Goorse Stadsraad komt er een politiek café waarin de Goorse kandidaat-raadsleden aanwezig zullen zijn en zich zullen presenteren. De avond in aanloop naar de […]
  • Stemmen tellen…22 maart 2018 Stemmen tellen… De hele dag zijn ze al bezig, de stemmentellers in de theaterzaal van De Reggehof. Na de zetelverdeling per partij moet vandaag worden gekeken of er ook kandidaat raadsleden met […]