Twenthe speelt gelijk tegen Zwolle

Twenthe heeft vanmiddag een punt overgehouden aan het treffen met sv Zwolle. De ploeg van trainer Michel Mensink speelde met 1-1 gelijk. In de eerste helft was er een licht veldoverwicht voor de bezoekers maar kwam Twenthe na een half uur op voorsprong. Na een vrije trap van Jeffrey Asbroek kon Guus Lummen binnen schieten. In de tweede helft drong Zwolle wel aan maar waren er aan beide kansen weinig tot geen kansen. Toch kwam de gelijkmaker er wel: 1-1. Aan het einde van de wedstrijd moest doelpuntenmaker Guus Lummen nog met rood van het veld na zijn tweede gele kaart. Twenthe is nu negende in de derde klasse B met 17 punten uit 16 wedstrijden. Volgende week staat het uitduel Albatross op de rol. De duels van GFC en Hector werden afgelast.