Twenthe speelt gelijk tegen Zwolle

Twenthe heeft vanmiddag een punt overgehouden aan het treffen met sv Zwolle. De ploeg van trainer Michel Mensink speelde met 1-1 gelijk. In de eerste helft was er een licht veldoverwicht voor de bezoekers maar kwam Twenthe na een half uur op voorsprong. Na een vrije trap van Jeffrey Asbroek kon Guus Lummen binnen schieten. In de tweede helft drong Zwolle wel aan maar waren er aan beide kansen weinig tot geen kansen. Toch kwam de gelijkmaker er wel: 1-1. Aan het einde van de wedstrijd moest doelpuntenmaker Guus Lummen nog met rood van het veld na zijn tweede gele kaart. Twenthe is nu negende in de derde klasse B met 17 punten uit 16 wedstrijden. Volgende week staat het uitduel Albatross op de rol. De duels van GFC en Hector werden afgelast.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe houdt promotiekansen levend na winst in Eerbeek20 mei 2018 Twenthe houdt promotiekansen levend na winst in Eerbeek Twenthe maakt nog steeds kan op de derde periodetitel. De ploeg van de scheidende trainer Michiel Mensink won vanmiddag zonder al teveel moeite in Eerbeek van hekkensluiter Eerbeekse boys […]
  • Onfortuinlijk Twenthe verliest in en tegen Reutum2 december 2018 Onfortuinlijk Twenthe verliest in en tegen Reutum Het vlaggenschip van Twenthe blijft onderaan de ranglijst bungelen. Op bezoek bij Reutum had de ploeg van trainer Hans Dirksen goede zaken kunnen doen, maar werd er met 4-2 verloren. In […]
  • Twenthe hard onderuit bij Colmschate22 april 2018 Twenthe hard onderuit bij Colmschate Twenthe heeft vanmiddag, na vijf zeges op rij, een fikse nederlaag geleden tegen Colmschate'33. Het werd 5-1 in Deventer. De Goorse ploeg kwam vlot op 2-0 achter uit twee dode […]
  • Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst13 mei 2018 Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst Twenthe stond voor het thuisduel tegen Witkampers nog op poleposition voor het winnen van de derde periodetitel maar na de 1-2 nederlaag heeft de ploeg van trainer Michiel Mensink het […]
  • Twenthe herovert koppositie na klinkende zege3 april 2016 Twenthe herovert koppositie na klinkende zege Twenthe is weer de trotse lijstaanvoerder van de vierde klasse B. De ploeg, die de laatste drie duels verloor, klom uit het dal en herpakte zich in cijfers vanmiddag op weergaloze wijze. […]