Schakelkast bij zonnepanelen vat vlam

De brandweer moest vanochtend uitrukken voor een brandmelding vanuit de van Coeverdenstraat. Daar was een schakelkast van een serie zonnepanelen in brand gevlogen. Het vuur was snel onder controle. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Lions Club schenkt laptops aan vluchtelingen24 juli 2017 Lions Club schenkt laptops aan vluchtelingen De leden van de Lions Club Goor-Markelo-Diepenheim hebben vanaf het begin van dit jaar 15 laptops bijeen gebracht die kunnen worden gebruikt door vluchtelingen in Goor en omgeving. De […]
  • 62 besmettingen de Hof21 mei 2020 62 besmettingen de Hof In de gemeente Hof van Twente zijn sinds de uitbraak van het Corona-virus, 62 mensen positief getest. Dat zei burgemeester Nauta tijdens een uitzending van Hofstreek FM. Er zijn tot nu […]
  • proficiat16 maart 2010 proficiat Jurian en Mirjan. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk Wim en Tineke Schepers
  • Verkeers- en structuurvisies ter inzage3 november 2012 Verkeers- en structuurvisies ter inzage De door de gemeente Hof van Twente opgestelde verkeers- en structuurvisies voor Goor liggen vanaf volgende week zes weken ter inzage. Daarin staan ingrijpende veranderingen voor Goor. Zo […]
  • img_18216 december 2011 Goor reageert betrokken op cultuurnota De Hofcultuurmaand zit erop en heeft veel reacties opgeleverd. Via twitter, e-mail en praatsessies konden Gorenaren hun licht laten schijnen over de cultuurnota. Met positieve uitkomsten […]