Schakelkast bij zonnepanelen vat vlam

De brandweer moest vanochtend uitrukken voor een brandmelding vanuit de van Coeverdenstraat. Daar was een schakelkast van een serie zonnepanelen in brand gevlogen. Het vuur was snel onder controle. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar hoofdverdachte in  martelploeg die slachtoffer zelf zijn eigen graf liet graven9 juli 2020 Gorenaar hoofdverdachte in martelploeg die slachtoffer zelf zijn eigen graf liet graven Johan uit Goor is één van de hoofdverdachten van een nietsontziende martelploeg van de Twentse onderwereld. Dat weet RTV Oost te melden. Samen met ene Dogan uit Almelo zouden de […]
  • Geen optocht, wel Foekepotten19 december 2016 Geen optocht, wel Foekepotten Er is dit jaar voor het eerst geen optocht van verklede Foekepotters in het Goorse centrum op Oudejaarsdag. De belangstelling om mee te lopen in de rondgang achter de muzikanten van […]
  • Wedstrijden GFC en Hector afgelast10 maart 2013 Wedstrijden GFC en Hector afgelast De eerste elftallen van GFC en Hector kwamen zondagmiddag niet in actie. GFC zou het in Delden opnemen tegen Rood Zwart, maar de wedstrijd werd afgelast vanwege het slecht bespeelbare […]
  • Wees loyaal, koop lokaal. Ook online…19 april 2020 Wees loyaal, koop lokaal. Ook online… Het Ondernemersplatform en de gemeente Hof van Twente roepen inwoners uit Goor en de overige kernen in de Hof op, om zeker in deze tijd vooral lokaal te shoppen. Ook online via de nieuwe […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst… (3)10 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (3) Ze blijven maar komen, de Goorse herfstfoto's waar we vorige week om vroegen. Een groot aantal plaatsgenoten neemt de moeite om in de fraaie natuur in en om Goor de meest fraaie plaatjes […]