Schakelkast bij zonnepanelen vat vlam

De brandweer moest vanochtend uitrukken voor een brandmelding vanuit de van Coeverdenstraat. Daar was een schakelkast van een serie zonnepanelen in brand gevlogen. Het vuur was snel onder controle. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Snoeihout vat vlam in buitengebied17 maart 2017 Snoeihout vat vlam in buitengebied De Goorse brandweer is aan het einde van de middag uitgerukt voor een brand aan de Oude Postweg net buiten Goor. Daar stond een vracht snoeihout in brand op een stuk land. Hoe de brand op […]
  • Heftruck vat vlam25 maart 2016 Heftruck vat vlam De Goorse brandweer moest gisteren aan het begin van de avond uitrukken voor een brand in een loods aan de Oude Haaksbergerweg. Daar stond een heftruck in lichterlaaie. In de loods is ook […]
  • Buitenbrand in weiland aan de Meenweg snel onder controle19 april 2018 Buitenbrand in weiland aan de Meenweg snel onder controle De Goorse brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een brand in een weiland aan de Meenweg net buiten Goor. Daar was brand ontstaan in een weiland. De spuitgasten waren met een waterwagen […]
  • Forse schade na brand op De Meerdam26 februari 2018 Forse schade na brand op De Meerdam Een brand in een appartement op De Meerdam in Goor heeft vanmiddag forse schade aangericht. De brand is ontstaan in de woning. Er zijn geen gewonden gevallen en de gealarmeerde brandweer […]
  • Bermbrand aan de Grensweg3 juli 2019 Bermbrand aan de Grensweg De brandweer in Goor is vanavond uitgerukt voor een bermbrand aan de Grensweg, langs het spoor. Ongeveer 10 vierkante meter berm is afgebrand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De […]