Braakmolen krijgt 1000 euro na Bridgedrive Lions Club

De Stichting Braakmolen Goor is vrijdagavond verblijdt met een cheque van €1000 in zaal De Bebsel. Dat gebeurde voor de start van de 18e Benefiet Bridge Drive van de Lions club Goor–Markelo–Diepenheim. Het geld wordt gebruikt voor het in stand- en in werking houden van de in 1856 gebouwde molen. Er speelden in totaal 54 paren om de zogenoemde “Bebseltrofee” en andere prijzen. Het duo Wim Hendriks en Ronald Zilversmit (foto) uit Hengelo won uiteindelijk. Het Goorse duo Conrad Moormann en Erik van der Veer werd tweede.

 

Gerelateerde berichten

  • Onderwijs en cultuur dupe bezuinigingen15 oktober 2010 Onderwijs en cultuur dupe bezuinigingen Met name het onderwijs en de culturele instellingen in Goor en omgeving worden de dupe van de door B&W voorgestelde bezuinigingen. Gisteravond werd door wethouder van Zwanenburg (foto) in […]
  • Abraham voor René Koebrugge25 mei 2018 Abraham voor René Koebrugge René Koebrugge heeft zich deze week bij de club van 50 gevoegd. Zowel bij zijn bedrijf als bij zijn woning werd hij verrast met de gebruikelijke versierselen. Namens de feestvierende meute […]
  • Ronkende motoren op circuit De Herikerberg…1 april 2017 Ronkende motoren op circuit De Herikerberg… Vol verwondering kijken Siem ten Zende en Thijn Morsink naar dat wat aan hun voorbij trekt op circuit De Herikerberg. Soms met doppen op de oren want de ronkende motoren maken wel heel […]
  • Kerstverlichting vernield op diverse plekken in Goor (Update)28 december 2015 Kerstverlichting vernield op diverse plekken in Goor (Update) Op versdchillende plaatsen is in Goor in het afgelopen weekend kerstverlichting vernield. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Bij meerdere huishoudens aan de Iependijk en de […]
  • Oorwassing Olympia tegen koploper9 maart 2020 Oorwassing Olympia tegen koploper De tafeltennissers van Olympia hebben een fikse nederlaag geleden in de voorjaarscompetitie. Tegen koploper Entac uit Enschede werd het in eigen huis 1-8. In de stand betekent dit dat de […]