Poll verkiezingen: CDA de grootste

Als het aan de deelnemers van een poll op deze site ligt wordt het CDA de grootse partij na de gemeenteraadsverkiezingen van vandaag. De Christen Democraten behaalden 21% van de stemmen. 18% van de respondenten noemt geen partij maar zegt ‘in ieder geval op een Gorenaar te stemmen’ waarmee ook de oproep van de Goorse Stadsraad gehoor vindt. GemeenteBelangen volgt met 17%. PvdA en D66 krijgen beiden 15% van de stemmen. De VVD en de SP moeten het doen met 7% terwijl GroenLinks in deze peiling slechts 2% van de in totaal 1100 uitgebrachte stemmen bemachtigde. Uiteraard hoeft deze uitslag geen leidraad te zijn voor de uitslag aangezien er overwegend Gorenaren hebben gestemd. In de stemhokjes zijn op deze eerste lentedag alle inwoners van de Hof van Twente aan zet. De volgende poll gaat over het groeiende aantal kringloopwinkels in Goor.