Poll verkiezingen: CDA de grootste

Als het aan de deelnemers van een poll op deze site ligt wordt het CDA de grootse partij na de gemeenteraadsverkiezingen van vandaag. De Christen Democraten behaalden 21% van de stemmen. 18% van de respondenten noemt geen partij maar zegt ‘in ieder geval op een Gorenaar te stemmen’ waarmee ook de oproep van de Goorse Stadsraad gehoor vindt. GemeenteBelangen volgt met 17%. PvdA en D66 krijgen beiden 15% van de stemmen. De VVD en de SP moeten het doen met 7% terwijl GroenLinks in deze peiling slechts 2% van de in totaal 1100 uitgebrachte stemmen bemachtigde. Uiteraard hoeft deze uitslag geen leidraad te zijn voor de uitslag aangezien er overwegend Gorenaren hebben gestemd. In de stemhokjes zijn op deze eerste lentedag alle inwoners van de Hof van Twente aan zet. De volgende poll gaat over het groeiende aantal kringloopwinkels in Goor.

Gerelateerde berichten

  • CDA wint fors in de Hof, PvdA verliest enorm, VVD de grootste16 maart 2017 CDA wint fors in de Hof, PvdA verliest enorm, VVD de grootste De Tweede Kamerverkiezingen in Goor en omgeving hebben een enorme winst opgeleverd voor het CDA ten opzichte van vier jaar geleden terwijl de Partij van de Arbeid, in navolging van de […]
  • Hew altied a zo e doan…27 maart 2018 Hew altied a zo e doan… De fabrieksarbeider stemt op de Partij van de Arbeid, want dat deden z’n ouders ook altijd. Kerkgangers stemmen het liefst SGP want dat hoort zo. Grote boeren stemmen op het CDA met een […]
  • Politiek café aanstaande met Goorse kandidaat-raadsleden16 februari 2018 Politiek café aanstaande met Goorse kandidaat-raadsleden Op initiatief van de Goorse Stadsraad komt er een politiek café waarin de Goorse kandidaat-raadsleden aanwezig zullen zijn en zich zullen presenteren. De avond in aanloop naar de […]
  • Heeft Goor een stadsraad nodig ?9 januari 2016 Heeft Goor een stadsraad nodig ? Goor liep de afgelopen jaren massaal uit als de wielrenners van de Elastiekenkoers op Schoolfeestdonderdag werden ingehaald. Dit jaar is de laatste editie en op de vraag of het jammer is […]
  • Ate Brunnekreef toch geen raadslid28 maart 2018 Ate Brunnekreef toch geen raadslid Hij kreeg bijna 300 voorkeurstemmen en liet vorige week nog weten dat hij het aan zijn stand verplicht is om dan ook in de gemeenteraad te gaan zitten namens de PvdA. Nu, een week later, […]