Win kaarten voor dubbelcabaret in De Reggehof

Komende vrijdag is er een dubbele cabaretvoorstelling in De Reggehof waarbij twee winnaars van het Camerettenfestival ten tonele verschijnen. Goorsnieuws.nl gaat voor deze avond drie keer twee kaarten weggeven via Facebook. Deel het like het bericht daar en maak kans ! Morgen maken we de winnaars bekend. Pieter Verelst, winnaar van Cameretten 2016, speelt vrijdag een stuk uit zijn voorstelling: ‘Mijn broer en ik’. Anne Neuteboom, die het prestigieuze festival in 2015 op haar naam schreef, speelt een gedeelte uit haar voorstelling ‘Kijk haar gaan’. Naast de winactie is er ook een ‘2 kaarten voor de prijs van 1-actie’ van De Reggehof. Wie online reserveert en de actiecode 2voor1 actie intikt, krijgt 50% korting (17 euro voor 2 personen, inclusief drankje).