Drukbezochte Paasfair bij De Albatros

Het is waarschijnlijk de eerste Paashaas die zich dit jaar meldde in het Goorse (foto). Ze was er vroeg bij om de Paasfair van basisschool De Albatros bij te wonen. Op het schoolplein aan de Kievitstraat werden diverse artikelen te koop aangeboden en konden er spelletjes gedaan worden. Zo waren er door leerlingen versierden potten en vazen in de aanbieding, konden er Palmpasentakken worden gemaakt, was er een boekenmarkt en allerlei lekkernijen. De opbrengst van de drukbezochte Fair is voor de school die het onder meer wil gaan gebruiken voor de vervanging van buiten-speelgoed.

Gerelateerde berichten

  • Kinderboekenweek gestart op Goorse scholen8 oktober 2015 Kinderboekenweek gestart op Goorse scholen Net als in de rest van Nederland is de kinderboekenweek ook in Goor van start gegaan. Dit jaar wordt jeugdige nieuwsgierigheid gevierd. Het thema is namelijk Raar, maar waar! In de […]
  • Streetwise op De Albatros3 oktober 2014 Streetwise op De Albatros De mensen van Veilig Verkeer Nederland bezochten ook dit jaar weer de scholen om de leerlingen te trainen in het verkeer. Op de Albatros werd daarvan een verslag geschreven door twee […]
  • Gewonde na vechtpartij op schoolplein Albatros (Update)24 augustus 2015 Gewonde na vechtpartij op schoolplein Albatros (Update) Ouders van kinderen die op de Goorse basisschool De Albatros zitten zijn vanmiddag met elkaar op de vuist gegaan. Getuigen en ook leerlingen zagen direct na schooltijd, rond kwart over […]
  • Ruiten Albatros ingegooid20 juni 2016 Ruiten Albatros ingegooid De politie op zoek naar de onverlaten die zondagmiddag twee ruiten hebben ingegooid van basisschool De Albatros aan de Kievitstraat. De ramen van klaslokalen zijn vernield tussen 13.40 uur […]
  • Pleinmarkt voor vernieuwde Klokkenkamp30 augustus 2016 Pleinmarkt voor vernieuwde Klokkenkamp De verbouwing van de Klokkenkamp op het Goorse Kerkplein nadert zijn voltooïing en om extra financiële middelen om onder meer zonnepanelen te kunnen aanschaffen, wordt volgende week […]