Misstap Hector zonder gevolgen

Hector heeft zondag een op het oog kostbare nederlaag geleden tegen Vosta. De groen-witten gingen in eigen huis met 0-1 onderuit tegen de Enschedeërs. Tim Schepers maakte in de tweede helft de enige treffer. De nederlaag bleef echter zonder grote gevolgen. Hector is met DSVD verwikkeld in de titelstrijd in de vierde klasse A. De ploeg uit Deurningen wist net als Hector niet te winnen. DSVD verloor thuis met 1-2 van Enschedese Boys. Met nog twee wedstrijden te spelen heeft zowel Hector als DSVD 45 punten. Bij een gelijke stand volgt een beslissingsduel.

hector0304

Gerelateerde berichten

  • Speelronde twee voor Goorse clubs8 september 2012 Speelronde twee voor Goorse clubs Tijdens de tweede speelronde gaat Twenthe morgen op jacht naar de eerste zege van het seizoen. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis speelt voor eigen publiek tegen EMMS uit Slagharen. […]
  • GFC op weg naar nacompetitievoetbal12 april 2015 GFC op weg naar nacompetitievoetbal GFC heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de jacht op een plek in de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. De ploeg klopte in Enschede TVV met 1-2 en boekte daarmee de […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Sterk Twenthe eenvoudig langs Warnsveldse Boys7 mei 2017 Sterk Twenthe eenvoudig langs Warnsveldse Boys Warnsveldse Boys had in eigen huis niets in te brengen tegen een oppermachtig Twenthe. Voor rust was Twenthe mild door slechts twee keer te scoren uit een veelvoud aan kansen. […]
  • GFC nadert koppositie na zege14 oktober 2012 GFC nadert koppositie na zege GFC heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse A. De ploeg van trainer Iwan Bult mocht weer drie punten bijschrijven na een overwinning op Enschedese Boys, 1-2. Makkelijk […]