Seniorentocht door de Veluwe en de Achterhoek

De Seniorentocht van de stichting School- en Volksfeest gaat dit jaar door de Veluwe en de Achterhoek. Op donderdag 3 mei zullen de bussen om 09.00 uur vertrekken vanaf het Schoolfeestplein. Eerst richting landgoed Verwolde bij Laren rijden. Dan gaat de reis via Epse naar Terwolde waar de eerste koffiestop is. Na de koffie vertrekken de bussen richting Vaassen aan de oostrand van de Veluwe.

Daarna zal ook nog langs Emst, Gortel, Vierhouten, Elspeet, Uddel, en Apeldoorn worden gereden om in Hoenderloo te lunchen. Daarna gaat het via de Woeste Hoeve richting Lieren om het Apeldoorns Kanaal over te steken naar Klarenbeek. De route gaat dan richting Bussloo naar Voorste, Empe en Brummen waar er een middagborrel is. Daarna wordt terugweg ingezet via Zutphen, Baak, Wichmond, Vorden, Ruurlo, Barchem en Zwiep.Bij terugkomst in Goor is er een diner bij De Bebsel met live muziek van het Goorse SMS-duo (foto onder).

Gerelateerde berichten

  • Stralende dag voor Goorse senioren…3 mei 2018 Stralende dag voor Goorse senioren… Het zonnetje schijnt en het gemoed is uitstekend. Vanmorgen zijn net na negenen 7 bussen met zo'n 300 Goorse senioren vanaf het Schoolfeestplein vertrokken voor een busreis met diverse […]
  • Inschrijving Seniorentocht Schoolfeest geopend17 april 2018 Inschrijving Seniorentocht Schoolfeest geopend De inschrijving voor de komende Seniorentocht van het School en Volksfeest is vanaf vandaag geopend. Mensen van 65 jaar en ouder (of echtparen waarvan de nam of vrouw 65 jaar of ouder is) […]
  • Stralende Seniorentocht door Gelders landschap12 mei 2022 Stralende Seniorentocht door Gelders landschap De weergoden waren de Goorse senioren vandaag goed gezind. Onder stralende omstandigheden genoten de ouderen van een heerlijke dag tijdens de Seniorenreis van het Goorse School en […]
  • Goorse senioren onderweg…16 mei 2019 Goorse senioren onderweg… Ze gaan er weer een mooie dag van maken met elkaar. Ruim 300 Goorse senioren zijn vanochtend om 09:00 uur vertrokken voor de jaarlijkse Seniorentocht van het School- en Volksfeest, […]
  • Senioren genieten volop van tocht en slotfeest11 mei 2017 Senioren genieten volop van tocht en slotfeest Het was een prachtige dag met schitterend weer voor de circa 300 oud-schoolfeestgedienden die vandaag mee waren met de 70e seniorentocht van het Goorse School- en Volksfeest. Via Saasveld […]