Seniorentocht door de Veluwe en de Achterhoek

De Seniorentocht van de stichting School- en Volksfeest gaat dit jaar door de Veluwe en de Achterhoek. Op donderdag 3 mei zullen de bussen om 09.00 uur vertrekken vanaf het Schoolfeestplein. Eerst richting landgoed Verwolde bij Laren rijden. Dan gaat de reis via Epse naar Terwolde waar de eerste koffiestop is. Na de koffie vertrekken de bussen richting Vaassen aan de oostrand van de Veluwe.

Daarna zal ook nog langs Emst, Gortel, Vierhouten, Elspeet, Uddel, en Apeldoorn worden gereden om in Hoenderloo te lunchen. Daarna gaat het via de Woeste Hoeve richting Lieren om het Apeldoorns Kanaal over te steken naar Klarenbeek. De route gaat dan richting Bussloo naar Voorste, Empe en Brummen waar er een middagborrel is. Daarna wordt terugweg ingezet via Zutphen, Baak, Wichmond, Vorden, Ruurlo, Barchem en Zwiep.Bij terugkomst in Goor is er een diner bij De Bebsel met live muziek van het Goorse SMS-duo (foto onder).