‘Ank volgt Lubbers op’

Ank Bijleveld heeft er weer een nieuwe functie bij. De Commissaris van de Koningin uit Goor wordt de nieuwe voorzitter van het nationaal comité dat de viering van 200 jaar koninkrijk voorbereidt. Ze volgt oud-premier Lubbers op, die om persoonlijke redenen terug was getreden. Deze zomer wordt duidelijk wie er nog meer zitting nemen in het comité. In 2013 viert Nederland het tweede eeuwfeest van het koninkrijk. Op 30 november 2013 is het 200 jaar geleden dat het koningshuis weer aan de macht kwam na Napoleon. Koning Willem I landde toen bij Scheveningen.

ankbijleveld

Gerelateerde berichten

  • annette ten kate_501 oktober 2012 Annette ten Kate ziet Sarah Annette ten Kate is zaterdag 50 jaar geworden. Na alle festiviteiten willen Han en de kinderen haar via deze weg nogmaals van harte feliciteren.
  • PvdA, D66, SP en Stadsraad blijven strijdbaar in kwestie Molenstraat3 juli 2017 PvdA, D66, SP en Stadsraad blijven strijdbaar in kwestie Molenstraat De gemeenteraad en dan met name het CDA, staat in meerderheid achter haar eigen wethouder Scholten die weigert om het éénrichtingsverkeer in de Molenstraat op te heffen maar daarmee is de […]
  • Natuurpark en bordeel in Goor?16 april 2009 Natuurpark en bordeel in Goor? Moet het Schoolfeestplein een mooi lokaal park worden? Moet de Regge slingerend door het centrum en goed zichtbaar zijn? Moet Goor een bordeel krijgen? En? Moet er een rondweg worden […]
  • GoederentreinOpStation12 juni 2013 Informatieavond over goederenvervoer Het Ministerie van Infrastructuur & Milieu (I&M) en ProRail houden morgenavond van 17.00 tot 21.00 uur een informatieavond over het Milieu Effect Rapport (MER) 'Goederenroute Oost […]
  • Dubbel programma Alleman19 november 2017 Dubbel programma Alleman Op dinsdag 28 november draait Filmhuis Alleman in De Reggehof de film “Jacky”. Dit biografisc drama uit 2016 komt van Pablo Larraín. Aanvang: 20.00 uur. Toegang: € 6,00. Een dag later is […]