Oud FC Twente-coach Michel Jansen voor even GFC-trainer…

Hij deed de belofte tijdens de forumavond van GFC vorig jaar toen hij te gast was met de toenmalige trainer van FC Twente, Rene Hake. Michel Jansen, hoofd opleidingen van de Enschedese eredivisionist en twee jaar geleden nog hoofdtrainer, leidde afgelopen donderdag de training van GFC in aanloop naar het duel van komende zondag in en tegen Bentelo. “Hij zat er strak op en je kon merken dat de spelers ontzag voor hem hebben” zegt GFC-trainer Romano Lammertink. “Een mooie ervaring waar ik zelf ook het nodige gehad heb”. GFC is met WVV in een strijd gewikkeld om de titel in de vierde klasse B en moet dus gaan voor een driepunter in de Hofderby tegen de nummer 10, Bentelo.

Michel Jansen (rechts) tijdens de forumavond van GFC op 2 oktober van het vorig jaar

Hector speelt in 4B thuis tegen middenmoter TVO uit Beckum. De ploeg van trainer Mark Dijkstra moet een keer punten halen om directe degradatie of nacompetitie te voorkomen. De laatste zege dateert van 4 februari toen Aramea werd verslagen (2-3). Twenthe gaat morgen naar Ugchelen voor het treffen met Albatross en dat met vertrouwen want uit de laatste vier duels werden 8 punten behaald. Goalgetter Guus Lummen is er niet bij. Hij kreeg zondag een rode kaart in de thuiswedstrijd tegen sv Zwolle (1-1) en is geschorst.