Negen nieuwe werken in kunstuitleen

De Kunstuitleen Hof van Twente heeft negen nieuwe werken aan haar bestand toegevoegd. Het betreft drie werken van Ina Wolters. Ook good old Jan Reuding heeft drie nieuwe werken geleverd. Ze zijn aan de kunstuitleen toegevoegd, waar liefhebbers nu terecht kunnen voor de werken.

Gerelateerde berichten

  • Extra werk Maja in Kunstuitleen19 december 2018 Extra werk Maja in Kunstuitleen De kunstuitleen Hof van Twente heeft een drietal werken van Maja Ouwerkerk aan de collectie toegevoegd. De Kunstuitleen Hof van Twente is gevestigd op de 1e verdieping van de bibliotheek […]
  • Kinderen Constantijn naar Kunstuitleen19 maart 2017 Kinderen Constantijn naar Kunstuitleen Kinderen en kunst. Het is niet meteen het eerste thema dat ze omarmen. Toch bleken veel leerlingen van groep van de Constantijnschool enthousiast na een bezoek aan de Goorse kunstuitleen. […]
  • Kunstuitleen heeft meer werken Neppelenbroek8 december 2016 Kunstuitleen heeft meer werken Neppelenbroek Een nieuwe kunstwerk in De Kunstuitleen voor de echte liefhebbers. De collectie is uitgebreid met nieuwe werken van Henne Neppelenbroek. Het Sallandse- en IJssellandschap en ook het […]
  • Kunstexpositie Ben Zweerink in bieb 23 oktober 2014 Kunstexpositie Ben Zweerink in bieb Op de bovenverdieping van de bibliotheek gaat Kunstuitleen Hof van Twente morgen een expositie inrichten van kunstenaar Ben Zweerink uit Holten. De kunstuitleen zal werken van hem […]
  • Expositie Ineke Mengelder bij Kunstuitleen14 november 2017 Expositie Ineke Mengelder bij Kunstuitleen Komende vrijdag, 17 november, opent bibliotheekdirecteur René Siteur een nieuwe expositie bij de Kunstuitleen Hof van Twente, boven de bibliotheek. Er zijn vanaf dat moment schilderwerken […]