Geheime zender verpest concert Ad Fundum

Een geheime zender heeft gisteravond het concert van Ad Fundum in de Petrus en Pauluskerk in koor verstoort. Het Bornerbroekse koor bracht daar een uitvoering het zogenoemde Stabat Mater, één van de beroemdste Latijnse gebeden over de kruisiging van Jezus. Via de boxen in de kerk was duidelijk de piratenmuziek te horen van een illegaal radiostation. „Het was echt vreselijk”, zegt Henny Kuiphuis van Ad Fundum tegen de regionale krant TC/Tubantia. „De smartlappen van de piratenzender knalden via de luidsprekers de hele avond de kerk binnen. De bezoekers hebben vijftien euro betaald voor een toegangskaart voor het concert, dat nu geruïneerd is door de etherpiraat.” Kuipers denkt te weten wie er achter de illegale zender en overweegt aangifte te doen bij de politie.

Gerelateerde berichten

  • Er zijn nog kaarten voor Ad Fundum in de Petrus en Pauluskerk21 maart 2018 Er zijn nog kaarten voor Ad Fundum in de Petrus en Pauluskerk Er kunnen nog wel mensen bij komende vrijdag in de Petrus en Pauluskerk, meldt de organisatie van het  concert dat wordt gegeven door het koor Ad Fundum uit Bornerbroek. Ze brengen ten […]
  • Kerstconcert In Between op Hofstreek FM24 december 2018 Kerstconcert In Between op Hofstreek FM Het kerstconcert dat het Goorse koor In Between gisteren gaf in de Petrus en Pauluskerk wordt morgenmiddag uitgezonden op de lokale radiozender Hofstreek FM. Het gemengde koor onder […]
  • Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan25 juli 2017 Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan Jongerenkoor Eigen-Wijs stopt ermee. Het koor van de Petrus en Paulusparochie kan geen bestuursleden meer vinden en vond ook geen vervanging voor dirigente Merel Brunnekreef die ook op […]
  • In Between en jeugdorkest Wittrock betoveren volle kerk19 december 2016 In Between en jeugdorkest Wittrock betoveren volle kerk Een bijzonder optreden zondagmiddag in de Petrus en Pauluskerk. Daar trad het Goorse koor In Between met dirigente Astrid Krause op, samen met het Twents Jeugd Symfonie Orkest dat onder […]
  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]