Twenthe pakt drie punten bij Albatross

Twenthe zette vanmiddag de succesreeks voort met een 1-2 overwinning op Albatross. Daar zag het in het begin niet naar uit, in het eerste half uur kon Twenthe moeilijk onder de druk van de gastheer uitkomen en kwam sporadisch van de eigen helft af. Met enig fortuin en uitstekend keeperswerk van doelman Zweers lukt het Twenthe het doel schoon te houden. Pas nadat Mark Nijland in de 35ste minuut met een subtiel hakje de 0-1 scoorde kwam Twenthe wat meer aan voetballen toe. Kort voor de rust scoorde Jeffrey Asbroek de enigszins geflatteerde 0-2, dit was tevens de ruststand. Na de rust waren de ploegen aan elkaar gewaagd en hadden beide goede scoringskansen. De 1-2 eindstand kwam kort voor het eindsignaal op het scorebord, nadat Albatross een uit het niets gegeven strafschop mocht verzilveren. Twenthe staat voorlopig op de 8ste plaats, maar heeft wel ploegen onder zich die minder wedstrijden hebben gespeeld. Eerste Paasdag moet Twenthe thuis tegen Turkse Kracht aan de bak en kan dan de gang naar de middenmoot verder voort zetten.