Pony’s op het beachveld…

Het beachveld op de parkeerplaats achter sporthal De Mossendam wordt ook door pony’s benut. Daarvoor is de Goorse sporthal de samenwerking aangegaan met manege De Barlo.  In de maanden dat het kouder is  wil de manege lessen gegeven op het beachveld. Henk Hietbrink van manege de Barlo: “Soms komen we wat ruimte te kort want er is enorm veel belangstelling voor onze lessen. Dit leek ons een prima alternatief en zo hebben beide partijen er wat aan.” Ook Leonie Overbeek van de Goorse sporthal is blij met de komst van de edele viervoeters. “Bij minder weer wordt het veld toch niet benut dus is dit de manier om het veld optimaal te benutten.”

Gerelateerde berichten

  • Pony’s op beachveld blijkt 1 april-grap1 april 2018 Pony’s op beachveld blijkt 1 april-grap Het wekte verbazing met name bij de gebruikers van het Beachveld naast sporthal De Mossendam. Vorige week werd aangekondigd dat er ook pony's getraind zouden worden van manege De Barlo. […]
  • Dressuurprijzen voor jonge Goorse ruiters12 maart 2018 Dressuurprijzen voor jonge Goorse ruiters Luuk Bolink heeft de clubtitel dressuur in de klasse B veroverd bij  manege De Barlo. Dit is een competitie bestaande uit drie wedstrijden in d winterperiode waarbij de ruiters elke […]
  • Al vroeg druk op Goorse paardenmarkt8 december 2017 Al vroeg druk op Goorse paardenmarkt Net na vieren meldden de eerste paardenhandelaren zich op het Schoolfeestplein in Goor en het werd daarna allengs drukker. Er werden meer paarden en pony's te koop aangeboden dan in de […]
  • Goorse voetbalclubs blijven zitten waar ze zitten15 september 2022 Goorse voetbalclubs blijven zitten waar ze zitten Er is geen sprake van gedwongen verhuizing van de Goorse voetbalclubs Hector en Twenthe naar sportpark Heeckeren. Dat antwoordde het College bij monde van wethouder Scholten op vragen van […]
  • Ajax-vrouwen spelen doelpuntloos gelijk in Goor28 augustus 2022 Ajax-vrouwen spelen doelpuntloos gelijk in Goor De oefenwedstrijd tussen de vrouwen van Ajax en de dames van het Duitse FC Köln is geëinidigd in een 0-0 gelijkspel. Het duel werd op sportpark Heeckeren in Goor gespeeld. Dit na […]