Laagvliegers omarmen Kelderklassetoernooi

Het is een mooie kruisbestuiving van een aantal leden van de drie Goorse voetbalclubs en het moet vooral een hele gezellige boel worden, komende zaterdag. Het eerste Kelderklassetoernooi, voor de lagere seniorenelftallen van Goor is in trek. Zes mannenelftallen en drie vrouwenteams strijden dan om de Kelderklasse-cup op sportpark ’t Doesgoor. Er wordt niet alleen gevoetbald. Er is uiteraard ook plaats voor de nodige versnaperingen en er treden artiesten op. Zo is Zwarte Jannes gestrikt voor een optreden en zal Frans Flinke zijn nummers ten gehore brengen. Ook is er een loterij met als grote hoofdprijs een weekend Mallorca voor twee personen. Na afloop van het toernooi is er een grootse afterparty bij café Johny’s met het Goorse SMS-duo (Marcel Mengerink en Paul Schabbink). Iedereen is welkom tijdens de wedstrijden en het feest na afloop.

De organisatie van met vlnr: Mark Beus, Willem Overbeek, Rick Heijmer, WP Visser, Boulus Kouri en Sven Brummelaar

Gerelateerde berichten

  • Goorse clubs in de race voor Tukker Cup31 juli 2017 Goorse clubs in de race voor Tukker Cup Naast het bekertoernooi en de competitie ligt voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs nog een uitdaging: de strijd om de Tukker Cup. Dat is een toernooi met 32 ploegen uit […]
  • GFC heerst op eerste Kelderklassetoernooi31 maart 2018 GFC heerst op eerste Kelderklassetoernooi De eerste editie van de strijd om de Goorse Kelderklassecup is een prooi geworden voor GFC. Zowel bij de heren als bij de dames waren de rood zwarten de sterkste van de laagvliegers op de […]
  • Goorse Tourpoule blijft groeien4 juli 2015 Goorse Tourpoule blijft groeien De Goorse Tourpoule kan zich ook dit jaar verheugen op een groter aantal deelnemers dan in vorige edities. Bijna 300 wielerliefhebbers hebben het formulier ingevuld en dat is 10% meer dan […]
  • Johny’s genomineerd voor titel beste Partylocatie19 oktober 2017 Johny’s genomineerd voor titel beste Partylocatie Café Johny's in het centrum van Goor is genomineerd voor de titel 'Beste Partylocatie van Noord Nederland'. Op de kroeg, van John Westerik, die vooral populair is onder de Goorse jeugd, […]
  • Vol Paasweekeinde met diensten, Boake, voetbal en muziek30 maart 2018 Vol Paasweekeinde met diensten, Boake, voetbal en muziek Het komende Paasweekeinde staat in het Goorse, zoals elk jaar, weer bol van de activiteiten. Het hele weekeinde zijn er Paasdiensten in de diverse kerken. Daarnaast is er vanavond een […]