Roode Vos weer in de landelijke prijzen

De Roode Vos is weer in de prijzen gevallen bij de landelijke verkiezingen. De AnyTyme-vestiging is daarmee weer terug aan het front. Na meerdere landelijke gouden prijzen heeft eigenaresse Angela Stevense bijna het lekkerste broodje hamburger vervaardigd. De Roode Vos won de derde prijs met de creatie van een Black Angus beef. Wel won De Roode Vos goud bij het lekkerste softijsje.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)14 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (3) - Een ware traditie. Het posten van foto's op bijzondere plekken op de wereld met de Schoolfeestvlag. Het heilige gele banier prijkt ook op de Mont Ventoux. De historische berg in […]
  • Roode Vos ‘Any Time’ van het jaar4 november 2011 Roode Vos ‘Any Time’ van het jaar Cafetaria de Roode Vos is uitgeroepen tot Any Time-cafetaria van het jaar. De eetgelegenheid van Fred en Angela Stevense laat daarmee 69 andere cafetaria's uit dezelfde keten in […]
  • Black Friday in Goor19 november 2018 Black Friday in Goor De winkeliers in het centrum van Goor pakken komende vrijdag en zaterdag met diverse stuntaanbiedingen in het kader van Black Friday. Dit fenomeen is overgewaaid vanuit Amerika waar het de […]
  • Boodschappen voor mevrouw Bosma6 oktober 2017 Boodschappen voor mevrouw Bosma Mevrouw Bosma is dit weekend in de prijzen gevallen. Zij won een kar met boodschappen. Bij supermarkt Emte werd een actie gehouden door Yvonne's Bedtextiel in samenwerking met de super. 
  • Verhuizing Vos Autotechniek (adv)14 november 2017 Verhuizing Vos Autotechniek (adv) Vos Autotechniek is verhuisd. De onderneming heeft op het Goorse industrieterrein de Spechthorst, aan het eind van de Wheedwarsweg, heeft haar nieuwe onderkomen gevonden. Vanaf de […]