Roode Vos weer in de landelijke prijzen

De Roode Vos is weer in de prijzen gevallen bij de landelijke verkiezingen. De AnyTyme-vestiging is daarmee weer terug aan het front. Na meerdere landelijke gouden prijzen heeft eigenaresse Angela Stevense bijna het lekkerste broodje hamburger vervaardigd. De Roode Vos won de derde prijs met de creatie van een Black Angus beef. Wel won De Roode Vos goud bij het lekkerste softijsje.

Gerelateerde berichten

  • rodevos14 november 2011 Roode Vos ‘Any Time’ van het jaar Cafetaria de Roode Vos is uitgeroepen tot Any Time-cafetaria van het jaar. De eetgelegenheid van Fred en Angela Stevense laat daarmee 69 andere cafetaria's uit dezelfde keten in […]
  • Boodschappen voor mevrouw Bosma6 oktober 2017 Boodschappen voor mevrouw Bosma Mevrouw Bosma is dit weekend in de prijzen gevallen. Zij won een kar met boodschappen. Bij supermarkt Emte werd een actie gehouden door Yvonne's Bedtextiel in samenwerking met de super. 
  • Verhuizing Vos Autotechniek (adv)14 november 2017 Verhuizing Vos Autotechniek (adv) Vos Autotechniek is verhuisd. De onderneming heeft op het Goorse industrieterrein de Spechthorst, aan het eind van de Wheedwarsweg, heeft haar nieuwe onderkomen gevonden. Vanaf de […]
  • Goorse Aqua-plussers overspoelen Hamburg18 mei 2015 Goorse Aqua-plussers overspoelen Hamburg Een bijzondere trip voor het personeel van Aqua+. Directeur Michel Walhof besloot voor de tiende keer in de historie van het oer-Goorse bedrijf om het personeel met partners mee te nemen […]
  • Bettie Rothman ambulant pedicure9 juni 2013 Bettie Rothman ambulant pedicure Bettie Rothman toert vanaf heden door Goor en omgeving als ambulant pedicure. Zij behandelt voetproblemen inclusief de diabetische en reumatische voet en verwijst indien nodig door naar […]