Man rijdt met scootmobiel in sloot Doesgoor

Een oudere man is vanmiddag vanaf de parkeerplaats van sportpark ’t Doesgoor met zijn scootmobiel de naastgelegen sloot in gereden. De bewoner van De Stoevelaar was op het Doesgoor om een kijkje te nemen bij de Obstacle Run en de aanverwante activiteiten. Hoe hij te water is geraakt is niet bekend. Omstanders schoten snel te hulp en belden de hulpdiensten. Hij is met onderkoelingsverschijnselen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Gerelateerde berichten

  • Obstacle Run met meer uitdagingen12 maart 2020 Obstacle Run met meer uitdagingen Het Sportteam van Wijkvoorziening het ’t Doesgoor organiseert voor de derde keer de Obstacle Run. Het evenement, welke bij de eerste twee edities een groot succes bleek, wordt dit jaar […]
  • Regen teistert deelnemers Obstacle Run28 maart 2018 Regen teistert deelnemers Obstacle Run Het was zwaar voor de meer dan 200 kinderen tijdens de Strong Kids Obstacle Run op en rond sportpark 't Doesgoor. De regen maakte het er voor de Goorse basisschoolkinderen niet makkelijker […]
  • Grootse Obstacle Run voor schooljeugd op ’t Doesgoor19 februari 2018 Grootse Obstacle Run voor schooljeugd op ’t Doesgoor Een heuse Obstacle Run op sportpark 't Doesgoor met onder meer hindernissen van de Koninklijke Landmacht wordt op woensdag 28 maart georganiseerd voor alle kinderen van de Goorse […]
  • EHBO-cursus op ’t Doesgoor1 oktober 2021 EHBO-cursus op ’t Doesgoor Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor start vanaf maandag 25 oktober een EHBO-cursus waarin kan worden geleerd om te gaan met noodsituaties. De vijf belangrijkste doelen van een EHBO cursus is […]
  • Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor4 september 2021 Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor Op de vrijdagochtend wordt op ‘t Doesgoor Tai Chi gegeven. Dat is een uit China afkomstige combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning waarbij de gedachten tot rust komen. Het heeft, […]