Gemeente koopt pand ‘Brummelhuis’ niet

De gemeente Hof van Twente wil het zogenoemde ‘Brummelhuis’-pand in de Goorse Spoorstraat definitief niet aankopen. Dat heeft het college van B&W besloten. Daarmee is de kous nog niet af want de eigenaar en zijn makelaar denken een overeenkomst te hebben en zijn in procedure om de verkoop af te dwingen. De gemeente wilde het pand aanvankelijk kopen om een doorgang naar het Weversplein mogelijk te maken. De financiële risico’s zijn op dit moment te groot, aldus het college. Het pand en de grond moeten een kleine 9 ton opbrengen.

pandbrummelhuis

Gerelateerde berichten

  • De lente is begonnen…19 maart 2012 De lente is begonnen… Fotograaf Jeroen van Vliet heeft de start van de lente treffend in beeld gebracht. Tijdens een wandeling met dit heerlijke lenteweer stuitte hij vandaag op de begraafplaats, die binnenkort […]
  • BOA’s in conclaaf met hondenbezitters20 mei 2016 BOA’s in conclaaf met hondenbezitters De zogenoemde Buitengewone Opsporingsambtenaren (BOA's) gaan vanaf komende maandag, tijdens een actieweek in de Twentse gemeenten, ook in Goor op jacht naar hondenbezitters. De ambtenaren […]
  • Irisstraat gaat terug in de tijd29 mei 2013 Irisstraat gaat terug in de tijd De Irisstraat is druk bezig met de voorbereidingen voor de viering van Stad Goor 750 jaar. Een aantal enthousiaste buren hebben het initiatief genomen om de straat een grondige renovatie […]
  • De Roelvinkjes gaan aan het werk bij Huize Herfstzon21 maart 2019 De Roelvinkjes gaan aan het werk bij Huize Herfstzon Voor een nieuw reality-programma op SBS6 zal de bekende glamourfamilie Roelvink een drietal dagen in Goor zijn om te gaan werken bij Huize Herfstzon. De opnames zijn op 26, 27 en 28 maart […]
  • Zaalvoetbaltoernooi Goorse jeugd5 december 2011 Zaalvoetbaltoernooi Goorse jeugd Supportersvereniging FC Twente Goor houdt in de kerstvakantie weer haar jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de Goorse jeugd. Op woensdag 28 december alle jeugd van 12 tot en met 15 jaar […]