Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen

De weersomstandigheden waren niet dat wat gewenst was maar de regen weerhield een groot aantal mensen er niet van om toch mee te lopen in de stoet achter het grote witte kruis tijdens de eerste uitvoering van The New Passion door Goor. De tocht, georganiseerd door de stichting Doors Wide Open, ging langs diverse stops waar verschillende muzikale optredens waren van onder andere het Goors Mannenkoor in de Laarstraat. Bij de fontein op het plein voor het politiebureau zong de bekende zangeres Elske de Wal. Vorig jaar nog Maria in de landelijke versie van The Passion.  De tocht eindigde bij De Reggehof waar het verhaal werd voortgezet in de theaterzaal met opnieuw muziek, zandtovenaar Gert van de Vijver en diverse sprekers. Op onze Facebookpagina ook filmpjes van de tocht en het optreden van Elske de Wal.

Gerelateerde berichten

  • Voice of Holland-topper Jozefzoon bij Goorse passion12 augustus 2018 Voice of Holland-topper Jozefzoon bij Goorse passion Pearl Jozefzoon komt zingen tijdens The New Passion in Goor op donderdag 17 april van volgend jaar. De 32-jarige zangeres werd bekend door haar tweede plek in de talentenshow The Voice of […]
  • Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion17 maart 2018 Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver zal zijn kunsten vertonen tijdens de Goorse uitvoering van The Passion op woensdag 28 maart aanstaande. Hij zal zijn kunsten vertonen in De […]
  • Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion17 april 2019 Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion Het begon met een spatje regen maar dat was voorbij toen het grote witte kruis werd opgepakt en gedragen door Goor. De Goorse versie van The Passion begon vandaag op het Schoolfeestplein […]
  • Zang en zand tijdens tweede Goorse Passion15 april 2019 Zang en zand tijdens tweede Goorse Passion Het bleek een schot in de roos vorig jaar ondanks niet al te beste weersomstandigheden. De Goorse Passion beleeft overmorgen de tweede editie met veel zang en de overbekende zandtovenaar, […]
  • Ik geef je een roosje, mijn roosje…5 september 2017 Ik geef je een roosje, mijn roosje… Treinreizigers werden vanochtend op het station in Goor verrast met een fraaie geste van de stichting Doors Wide Open. Medewerkers deelden rozen uit. Aan iedere passant twee. Eén om zelf […]