Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen

De weersomstandigheden waren niet dat wat gewenst was maar de regen weerhield een groot aantal mensen er niet van om toch mee te lopen in de stoet achter het grote witte kruis tijdens de eerste uitvoering van The New Passion door Goor. De tocht, georganiseerd door de stichting Doors Wide Open, ging langs diverse stops waar verschillende muzikale optredens waren van onder andere het Goors Mannenkoor in de Laarstraat. Bij de fontein op het plein voor het politiebureau zong de bekende zangeres Elske de Wal. Vorig jaar nog Maria in de landelijke versie van The Passion.  De tocht eindigde bij De Reggehof waar het verhaal werd voortgezet in de theaterzaal met opnieuw muziek, zandtovenaar Gert van de Vijver en diverse sprekers. Op onze Facebookpagina ook filmpjes van de tocht en het optreden van Elske de Wal.

Gerelateerde berichten

  • Voice of Holland-topper Jozefzoon bij Goorse passion12 augustus 2018 Voice of Holland-topper Jozefzoon bij Goorse passion Pearl Jozefzoon komt zingen tijdens The New Passion in Goor op donderdag 17 april van volgend jaar. De 32-jarige zangeres werd bekend door haar tweede plek in de talentenshow The Voice of […]
  • Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion17 maart 2018 Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver zal zijn kunsten vertonen tijdens de Goorse uitvoering van The Passion op woensdag 28 maart aanstaande. Hij zal zijn kunsten vertonen in De […]
  • Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion17 april 2019 Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion Het begon met een spatje regen maar dat was voorbij toen het grote witte kruis werd opgepakt en gedragen door Goor. De Goorse versie van The Passion begon vandaag op het Schoolfeestplein […]
  • Paasloterij voor minder bedeelden9 april 2020 Paasloterij voor minder bedeelden Holtmaat Catering organiseert in samenwerking met Goor Collectief een loterij om in totaal 60 minder bedeelde gezinnen in Goor en andere kernen in de Hof van Twente een Paassalade aan te […]
  • Passion dit jaar niet in Goor20 januari 2020 Passion dit jaar niet in Goor De lokale uitvoering van 'The Passion' is dit jaar met Pasen niet in Goor te zien. Het organiserende Doors Wide Open heeft besloten om de tocht met het grote witte kruis dit jaar in […]