Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen

De weersomstandigheden waren niet dat wat gewenst was maar de regen weerhield een groot aantal mensen er niet van om toch mee te lopen in de stoet achter het grote witte kruis tijdens de eerste uitvoering van The New Passion door Goor. De tocht, georganiseerd door de stichting Doors Wide Open, ging langs diverse stops waar verschillende muzikale optredens waren van onder andere het Goors Mannenkoor in de Laarstraat. Bij de fontein op het plein voor het politiebureau zong de bekende zangeres Elske de Wal. Vorig jaar nog Maria in de landelijke versie van The Passion.  De tocht eindigde bij De Reggehof waar het verhaal werd voortgezet in de theaterzaal met opnieuw muziek, zandtovenaar Gert van de Vijver en diverse sprekers. Op onze Facebookpagina ook filmpjes van de tocht en het optreden van Elske de Wal.

Gerelateerde berichten

  • Voice of Holland-topper Jozefzoon bij Goorse passion12 augustus 2018 Voice of Holland-topper Jozefzoon bij Goorse passion Pearl Jozefzoon komt zingen tijdens The New Passion in Goor op donderdag 17 april van volgend jaar. De 32-jarige zangeres werd bekend door haar tweede plek in de talentenshow The Voice of […]
  • Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion17 maart 2018 Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver zal zijn kunsten vertonen tijdens de Goorse uitvoering van The Passion op woensdag 28 maart aanstaande. Hij zal zijn kunsten vertonen in De […]
  • Ik geef je een roosje, mijn roosje…5 september 2017 Ik geef je een roosje, mijn roosje… Treinreizigers werden vanochtend op het station in Goor verrast met een fraaie geste van de stichting Doors Wide Open. Medewerkers deelden rozen uit. Aan iedere passant twee. Eén om zelf […]
  • Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank23 januari 2018 Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank De stichting Doors Wide Open is in de race voor een financiële injectie van de ING Bank. Met de actie Help Nederland Vooruit zijn in het hele land maatschappelijke initiatieven aangewezen […]
  • Goor krijgt zijn eigen Passion9 december 2017 Goor krijgt zijn eigen Passion Het is landelijk een populaire televisiehit op witte donderdag tijdens Pasen: Het verhaal van de kruisiging en wederopstanding van Jezus, gestoken in een eigentijdse jas. In aanloop nasar […]