Stem van De Regge in Alleman

De stichting Stads-Regge Goor gaat het muziektheater De Stem van De Regge vertonen in Filmhuis Alleman. Op vrijdag 13 April aanstaande is in de Reggehof de opname te zien, die op 30 september vorig jaar gemaakt is van het theaterspektakel, welke destijds opgevoerd werd op het Schoolfeestplein. De aanvang van de registratie is om 20.00 uur en de entree is € 6,- Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Gerelateerde berichten

  • Goor is klaar voor groots Reggetheater28 september 2017 Goor is klaar voor groots Reggetheater Met man en macht is er in de afgelopen dagen gewerkt om het Schoolfeestplein gereed te maken voor het grootse Reggetheater, morgen en overmorgen. Een stuk van de Regge is nagebouwd en met […]
  • Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater3 juli 2017 Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater De organisatie van het grote Goorse Muziektheater 'Stem van de Regge' (28 en 29 september, Schoolfeestplein) is nog op zoek naar figuranten en mensen die willen helpen om theaterkleding- […]
  • Piraten, Stem van de Regge en een sprookje…13 april 2018 Piraten, Stem van de Regge en een sprookje… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het Piratenweekeinde van de Goors zendamateurs van Los Banditos bij café Buddy's. Zij draaien al sinds gisteravond en willen dat […]
  • Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater7 september 2017 Oudste basisschooljeugd gratis naar Reggetheater Goorse kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen kunnen gratis naar het Muziektheater “De Stem van de Regge” op 29- en 30 september op het Schoolfeestplein. Deze week wordt op de […]
  • Stem van de Regge: Audio-visueel spektakelstuk30 september 2017 Stem van de Regge: Audio-visueel spektakelstuk Er kwam aan het begin van de voorstelling meer water uit de lucht dan er in de Regge stroomt maar toch viel het theaterspektakel 'Stem van de Regge' zeker niet in het water. De circa 800 […]