Kunststraat naar buiten tijdens Tweede Paasdag

Op Tweede Paasdag is er ook weer kunststraat in het stadshart in Goor. Ook dit jaar hebben ze wederom een mooie selectie van kunstenaars bereid gevonden om in het Twentse Haagje te exposeren. Ook de  enthousiaste kidsclub van Patrick van den Burg is weer aanwezig. Momenteel exposeren de kunstenaars en verschillende kinderen in de winkels. Tijdens Tweede Paasdag is een uitgebreide selectie van deze kunstenaars te zien in de pagode tenten tussen De Ster en Rouweler. Tevens zal Jürgen Nijhof met zijn mobiele smederij acte de présence geven.

Gerelateerde berichten

  • Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat20 maart 2021 Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat Onder de titel ‘Till we meet again….’ heeft de organisatie van het Bigbandfestival middels een komische video duidelijk gemaakt dat het grootse muzikale feest in Goor ook dit jaar niet […]
  • Bigband Kiev en Skyblasters blikvangers Bigbandfestival28 maart 2019 Bigband Kiev en Skyblasters blikvangers Bigbandfestival Het Bigband Festival van Tweede Paasdag wordt dit jaar onder de titel 'Feeling Good' gehouden en kent in de gerenommeerde Bigband Kiev een absolute blikvanger. De Oekraïense topmuzikanten […]
  • Bigband Festival trekt meer bezoekers dan voorgaande jaren3 april 2018 Bigband Festival trekt meer bezoekers dan voorgaande jaren Het Bigband Festival Goor trok gisteren in totaal zo'n 20.000 bezoekers. Dat is enkele duizenden mensen meer dan vorig jaar. Het weer werkte gisteren aardig mee en het lijkt erop dat het […]
  • Keestra verhaalt tijdens boekenweek25 maart 2019 Keestra verhaalt tijdens boekenweek Ingrid Keestra houdt morgen een lezing over haar boek Mantelzorger der liefde. Dit in het kader van de boekenweek 2019 in de Goorse bibliotheek. De Goorse schrijfster is al meer dan 13 […]
  • GFC wint ook tweede oefenduel12 januari 2020 GFC wint ook tweede oefenduel GFC heeft gisteren ook tweede oefenwedstrijd in aanloop naar de tweede seizoenshelft, gewonnen. Na de winst vorige week op Excelsior Rotterdam, won GFC nu van het tweede team vv Spirit […]