Kunststraat naar buiten tijdens Tweede Paasdag

Op Tweede Paasdag is er ook weer kunststraat in het stadshart in Goor. Ook dit jaar hebben ze wederom een mooie selectie van kunstenaars bereid gevonden om in het Twentse Haagje te exposeren. Ook de  enthousiaste kidsclub van Patrick van den Burg is weer aanwezig. Momenteel exposeren de kunstenaars en verschillende kinderen in de winkels. Tijdens Tweede Paasdag is een uitgebreide selectie van deze kunstenaars te zien in de pagode tenten tussen De Ster en Rouweler. Tevens zal Jürgen Nijhof met zijn mobiele smederij acte de présence geven.

Gerelateerde berichten

  • Wie wat waar tijdens het Bigbandfestival…18 april 2022 Wie wat waar tijdens het Bigbandfestival… Vandaag is het dan zover. In een waarschijnlijk zonovergoten centrum van Goor staan er tien Bigbands op de grote podia en andere muzikanten en bands op straat en bij de café's. Hieronder […]
  • Karnieland voor kinderen en volwassenen op Bigbandfestival12 april 2022 Karnieland voor kinderen en volwassenen op Bigbandfestival Naast het muzikale vertier is er komende maandag tijdens het Bigbandfestival in Goor ook van alles te doen op andere vlakken. Vandaag zetten we in dat kader Karnieland in de spotlights. […]
  • Een festival met veel meer dan Bigbands…11 april 2022 Een festival met veel meer dan Bigbands… Over precies een week is het zover. Na een lange coronaperiode kan het Goorse Bigbandfestival dit jaar wel doorgaan en daarmee staat een van de grootste evenementen in Goor weer op de […]
  • Speciaal muziekstuk voor Bigbandfestival Goor18 februari 2022 Speciaal muziekstuk voor Bigbandfestival Goor Nu de coronamaatregelen grotendeels worden afgeschaft, is ook de organisatie geeft ook het Goorse Bigbandfestival vol gas voor de organisatie van het evenement op maandag 18 april, Tweede […]
  • Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat20 maart 2021 Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat Onder de titel ‘Till we meet again….’ heeft de organisatie van het Bigbandfestival middels een komische video duidelijk gemaakt dat het grootse muzikale feest in Goor ook dit jaar niet […]