Vol Paasweekeinde met diensten, Boake, voetbal en muziek

Het komende Paasweekeinde staat in het Goorse, zoals elk jaar, weer bol van de activiteiten. Het hele weekeinde zijn er Paasdiensten in de diverse kerken. Daarnaast is er vanavond een Hollandse Avond bij Café De Buurman met onder meer zanger Frank van Eldik. Morgen gaan de Goorse recreatievoetballers de wei- en de kroeg in tijdens het eerste Kelderklasse-toernooi op ’t Doesgoor én met een after-party bij Café Johny’s. bij de Reggehof is morgen De Wëreldbänd te bewonderen met de reprise van de show Slapstick. Op zondag is het laatste Boakespektakel op het Roelofsen-terrein met voor het Paasvuur de traditionele lampionnenoptocht met Apollo en wordt er in de middag ervoor gevoetbald door de Goorse clubs. Komende maandag, Tweede Paasdag, is er natuurlijk het Bigband Festival met een omvangrijk randprogramma dat we later dit weekeinde voor u in kaart- en met tijdschema’s zullen presenteren. Ook zijn veel winkels in het stadshart en middenstanders op Zenkeldamshoek extra geopend met Paasacties. Voor alle evenementen klik HIER.

Foto: Jaap Reedijk

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Kerkdiensten, voetbal, vuur en volop muziek tijdens Pasen14 april 2017 Kerkdiensten, voetbal, vuur en volop muziek tijdens Pasen Het Paasweekeinde staat voor de deur en dan staat de evenementenkalender traditioneel vol. Zo zijn er diverse Paasdiensten in de Goorse kerken en moeten ook de Goorse voetbalclubs volop […]
  • Programma Paasvuur en Bigband Festival1 april 2018 Programma Paasvuur en Bigband Festival Vanavond en morgen staat het in Goor in het teken van het laatste Boakespektakel op het Roelofsenterrein en morgen het Bigband Festival. Om maar vooral niets te hoeven missen hier het […]
  • Poasen…5 april 2015 Poasen… Op mijn paasbest zit ik hier op de bank  in afwachting van het vertreksignaal dat me zal brengen naar een heerlijk paasontbijt bij mijn dochter. De hele bende zal er zijn. Kinderen en acht […]
  • Boakebouwers zijn er klaar voor26 maart 2016 Boakebouwers zijn er klaar voor Triomfantelijk staan ze op de Goorse Boake met de armen in de lucht. De klus is weer geklaard. De Boakebouwers van LOER hebben vandaag de laatste hand gelegd aan de Paasbult op het […]