Ismail Gögen te gast in Portret

In Hofstreek Portret is zondag de 40-jarige Ismail Gögen te gast. Gögen  woont momenteel nog met wat ondersteuning in Rijssen, maar komt volgende maand terug naar Goor. Hij is enthousiast biljarter en speelt in competitieverband. Hij werkt drie dagen per week  als bezorger voor Albert Heijn. Verder vliegt hij wel eens in bij zijn nichtje bij Cappadocia. Benieuwd naar wat Ismail nog meer te melden heeft en naar zijn muzieksmaak? Luister dan zondagmorgen om 11.00 uur naar Portret, herhaling maandagavond 9 april om 20.00 uur. Linda van Ingen presenteert, de techniek is in handen van Gerben Klein Nagelvoort.

Gerelateerde berichten

  • Van Ommen centraal in Portret4 oktober 2019 Van Ommen centraal in Portret René van Ommen is zondag te gast bij Hofstreek Portret. De Gorenaar is een bekende in 't Twentse Haagje door zijn vele werkzaamheden. Zowel beroepshalve als door zijn voorzitterschap van […]
  • Van der Ploeg in Portret8 mei 2019 Van der Ploeg in Portret Annemarieke van der Ploeg is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. Ze is nog relatief onbekend in Goor. Maar voor de leerlingen van de muziekschool in De Reggehof is zij een bekende […]
  • Barista Te Vaanhold in Portret (update)30 november 2015 Barista Te Vaanhold in Portret (update) De uitzending van Portret met Niels te Vaanhold  is verplaatst. De Goorse barista zou aanvankelijk gisteren in de show zitten, maar deze kon door omstandigheden niet doorgaan. Niels is nu […]
  • Guido Brandenbarg in Portret bij Hofstreek22 december 2015 Guido Brandenbarg in Portret bij Hofstreek Portret stelt zondag supermarktondernemer Guido Brandenbarg centraal in haar uitzending. De ondernemer bestiert de Albert Heijn op het Weversplein en komt verhalen over zijn werk. Guido, […]
  • Margaret Langeler te gast in Portret16 januari 2018 Margaret Langeler te gast in Portret In het radio-programma Portret is zondag Margaret Langeler te gast. Zij woont sinds 1976 in 't Twentse Haagje, nadat ze opgroeide in Engeland. Ze heeft hier gewerkt als lerares Engels, […]