Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…

Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de vernieling van de ruitenwissers van drie auto’s afgelopen zaterdagochtend vroeg in de Molenstraat. Zaterdag werd overdag een oudere vrouw uit Enschede aangehouden bij de Etos aan de van Kollaan. Zij had goederen gestolen ter waarde van €105. Het was haar eerste vergrijp en daarom kwam ze weg met een boete van €181 en een winkelverbod van een jaar. Afgelopen woensdag werd een Goorse automobilist aangehouden op de N346 ter hoogte van Delden. Na controle bleek de alcoholtest negatief maar was er wel een vermoeden van drugsgebruik. Daarom is bloed afgenomen door een GGD-arts dat op dit moment nog in onderzoek is.

Gerelateerde berichten

  • Drie mannen aangehouden vanwege drugsbezit27 mei 2020 Drie mannen aangehouden vanwege drugsbezit De politie heeft afgelopen zondag in de Spoorstraat in Goor drie mannen gearresteerd vanwege drugsbezit. Ook wordt het trio verdacht van handel in harddrugs. De mannen reden in een auto […]
  • Dealende Enschedeër gearresteerd in Schoolfeesttent25 juni 2017 Dealende Enschedeër gearresteerd in Schoolfeesttent De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 31-jarige man uit Enschede aangehouden, die handelde in harddrugs in de Tente. Op beveiligingsbeelden werd de deal gespot door de […]
  • Man aangehouden voor bezit harddrugs7 januari 2015 Man aangehouden voor bezit harddrugs Een 43-jarige man uit Haaksbergen is dinsdagavond op de Haaksbergerweg in Goor aangehouden voor het bezit van harddrugs. Agenten zagen dat op een carpoolplaats in Markelo een pakketje werd […]
  • Bekeuringen voor dronkenschap, baldadigheid en spookrijden12 mei 2018 Bekeuringen voor dronkenschap, baldadigheid en spookrijden De politie noteerde in de afgelopen week vijf delicten in het Goorse en schreef vier keer een proces verbaal uit. Vorige week zaterdag werd in de vroege ochtend een man bekeurd vanwege […]
  • Dronken agressieveling en vernielde auto’s in de afgelopen week22 april 2020 Dronken agressieveling en vernielde auto’s in de afgelopen week De politie heeft vrijdagavond net na 23:00 uur een dronken man aangehouden die een deuk had geslagen in de auto van zijn vriendin. De man kreeg een proces verbaal en werd verzocht zijn […]