Kleine kettingbotsing op Scherpenzeelseweg

Een kettingbotsing met drie getroffen auto’s aan het einde van de middag op de Scherpenzeelseweg. Daar botsten de wagens achter op elkaar ter hoogte van de kruising met de Nachtegaalstraat en de Rembrandtstraat. De voorste auto stopte om iemand uit te laten stappen. De tweede auto stopte daarachter maar de achterste wagen remde te laat waardoor de auto’s achter op elkaar botsten. Er zijn geen persoonlijke ongelukken gebeurd. Het bleef beperkt tot blikschade. (Foto’s Hof van Twente Fotografie)

 

Gerelateerde berichten

  • Man gewond na aanrijding op Scherpenzeelseweg6 september 2019 Man gewond na aanrijding op Scherpenzeelseweg Een man is vanochtend gewond geraakt toen hij werd geschept op zijn fiets door een auto op de kruising Scherpenzeelseweg-Nachtegaalstraat op De Whee. Door de klap is zijn elektrische […]
  • Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg31 maart 2018 Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de […]
  • Kettingbotsing in Goor, rijstrook afgesloten9 oktober 2017 Kettingbotsing in Goor, rijstrook afgesloten Knal, boem, raak! Even na de middag heeft op de N346 in Goor een kettingbotsing plaatsgevonden. Daarbij waren een vrachtwagen en drie auto's betrokken.De toedracht van het ongeluk is […]
  • Auto en scooter botsen in de Roerdompstraat8 maart 2018 Auto en scooter botsen in de Roerdompstraat Een botsing tussen een personenauto en scooter in de bocht Roerdompstraat-Putterstraat vanmiddag. Door onbekende oorzaak reed de wagen de scooterrijder aan en moesten de hulpdiensten […]
  • Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat3 juni 2018 Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat Het was weer raak op de beruchte kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat. Aan het einde van de ochtend kwam daar een motorrijder in botsing met een automobilist. Het niet verlenen van […]