Hilhorst met Oranje onder 17 naar EK in Litouwen

Naomi Hilhorst heeft zcht met het Nederlands meisjeselftal onder 17 jaar geplaatst voor het Europees kampioenschap dat vanaf 9 mei in Litouwen wordt gehouden. Het Goorse toptalent, afkomstig van vv Twenthe, won met Oranje alle drie wedstrijden in de zogenoemde elitepoule. In het eerste duel werd Roemenië in Zaltbommel met 2-0 verslagen. In dat duel speelde Hilhorst bijna de hele eerste helft. In de twee duels daarna kwam ze niet in actie. Het Nederlands jeugdteam won de tweede wedstrijd in Veen met 2-0 van concurrent Portugal en klaarde klus gisteravond in Zaltbommel met 4-2 van België. Het EK met de beste acht landen van Europa is in Litouwen van 9 tot en met 21 mei.

Het Nederlands Elftal onder 17 jaar mwt onderin links Naomi Hilhorst (foto’s: OnsOranje.nl)

Gerelateerde berichten

  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]
  • Hilhorst langer bij PEC Zwolle15 juni 2022 Hilhorst langer bij PEC Zwolle Naomi Hilhorst speelt ook komend seizoen voor PEC Zwolle. De Goorse voetbalster kwam twee jaar geleden over van FC Twente en tekende in de provinciehoofdstad een nieuw contract voor één […]
  • Jansen naar WK, Hilhorst naar EK10 april 2019 Jansen naar WK, Hilhorst naar EK De tot voor kort in Goor woonachtige Ellen Jansen zit in de definitieve selectie voor het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal, deze zomer in Frankrijk. De aanvalster van Ajax is […]
  • Hilhorst in definitieve selectie Jong Oranje27 maart 2019 Hilhorst in definitieve selectie Jong Oranje De Goorse topvoetbalster Naomi Hilhorst is opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar. Hilhorst, speelster van FC Twente Vrouwen, probeert zich […]
  • Jansen en Hilhorst in nationale selecties31 oktober 2018 Jansen en Hilhorst in nationale selecties Ellen Jansen en Naomi Hilhorst uit Goor zijn opgeroepen voor de komende interlands van respectievelijke het Nederlands vrouwen-voetbalteam en het Nederlands elftal voor meisjes onder de 19 […]