Twenthe tegen hekkensluiter, Hector naar koploper

Het was nooit gebruikelijk maar vanaf dit seizoen moet het tocht gebeuren. Voetballen op Eerste Paasdag. De Goorse clubs komen morgen alledrie in actie en Twenthe doet dat in de derde klasse B op eigen veld tegen hekkensluiter Turkse Kracht uit Deventer. Trainer Michiel Mensink mist alleen routinier Tijmen van Wissing die vanwege andere werkzaamheden verstek moet laten gaan. Hij wordt in het hart van de verdediging vervangen door de eveneens ervaren Roy Vrielink. Hector gaat een klasse lager op bezoek bij WVV in Hengevelde en kan met een goed resultaat GFC een goede dienst bewijzen in de strijd om de titel.

Andersom kan GFC de groen witten ook de helpende hand toesteken door thuis te winnen van FC Aramea dat één plaats boven het in degradatienood verkerende Hector staat. Hector mist wel weer een aantal spelers door blessures. Bij GFC is iedereen wel fit. De tussenstanden van de duels van de Goorse clubs zijn morgen vanaf 14:00 uur te volgen op deze site.

Hector ging eerder dit seizoen op eigen veld met 2-0 onderuit in de Hofderby tegen WVV’34 uit Hengevelde

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Erop of eronder voor GFC in topper tegen WVV7 april 2018 Erop of eronder voor GFC in topper tegen WVV Het is dé kraker in de strijd om het kampioenschap in de vierde klasse B van het zondag amateurvoetbal. Na WVV-GFC kan een voorschot worden genomen op wie er uiteindelijk met de titel aan […]
  • Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-512 maart 2017 Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-5 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00 uur: Overwetering - vv Twenthe 2-1 (doelpunt Twenthe: Jeffrey Asbroek) 4B 14.00 uur: BSC Unisson - sv […]
  • Schnieder terug bij GFC, beladen duel voor Twenthe4 februari 2017 Schnieder terug bij GFC, beladen duel voor Twenthe GFC kan morgen in de eerste wedstrijd na de winterstop, in Beckum tegen TVO, weer beschikken over Edo Schnieder. De 31-jarige aanvoerder- en bepalende middenvelder is terug van een […]
  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]