Programma Paasvuur en Bigband Festival

Vanavond en morgen staat het in Goor in het teken van het laatste Boakespektakel op het Roelofsenterrein en morgen het Bigband Festival. Om maar vooral niets te hoeven missen hier het spoorboekje. Ouders en kinderen die mee willen lopen met de lampionnenoptocht moeten zich voor 19:30 uur melden op het Julianaplein om vandaaruit achter Apollo aan te gaan richting het Paasvuurterrein. Daar zal om 20:30 uur op spectaculaire wijze de houtberg in brand worden gestoken. Hoe dat voor het laatst daar gebeurt, laat de stichting LOER in het midden maar ‘er vooral bij zijn’ is het devies. Het Bigband Festival begint morgen om 12:00 uur met de braderie, een kunststraat, het speciaal-bierenfestival én Urban Hockey en kinderactiviteiten op het Schoolfeestplein.

Bij De Tapperij speelt de Jay Vee-band. Bij De Smidse staat De Platenbus en bij De Ster is Apple de hele middag te beluisteren. Om zoveel mogelijk te kunnen zien morgen van de bands op het hoofdpodium op het horecaplein voor het politiebureau, is onderstaand kaartje gemaakt terwijl ook een programmaboekje te downloaden is. In de Reggehof spelen afwisselend de Seniorenbigband Rotterdam en de jeugdbigbands Big Bandits en Big Bang. Op het Schoolfeestplein bands van de muziekschool en vanaf 14:45 uur Top-DJ Mike Gerritsen.