Programma Paasvuur en Bigband Festival

Vanavond en morgen staat het in Goor in het teken van het laatste Boakespektakel op het Roelofsenterrein en morgen het Bigband Festival. Om maar vooral niets te hoeven missen hier het spoorboekje. Ouders en kinderen die mee willen lopen met de lampionnenoptocht moeten zich voor 19:30 uur melden op het Julianaplein om vandaaruit achter Apollo aan te gaan richting het Paasvuurterrein. Daar zal om 20:30 uur op spectaculaire wijze de houtberg in brand worden gestoken. Hoe dat voor het laatst daar gebeurt, laat de stichting LOER in het midden maar ‘er vooral bij zijn’ is het devies. Het Bigband Festival begint morgen om 12:00 uur met de braderie, een kunststraat, het speciaal-bierenfestival én Urban Hockey en kinderactiviteiten op het Schoolfeestplein.

Bij De Tapperij speelt de Jay Vee-band. Bij De Smidse staat De Platenbus en bij De Ster is Apple de hele middag te beluisteren. Om zoveel mogelijk te kunnen zien morgen van de bands op het hoofdpodium op het horecaplein voor het politiebureau, is onderstaand kaartje gemaakt terwijl ook een programmaboekje te downloaden is. In de Reggehof spelen afwisselend de Seniorenbigband Rotterdam en de jeugdbigbands Big Bandits en Big Bang. Op het Schoolfeestplein bands van de muziekschool en vanaf 14:45 uur Top-DJ Mike Gerritsen.

Gerelateerde berichten

  • Staak staat voor laatste Boake24 februari 2018 Staak staat voor laatste Boake De LOER-vlag wappert fier in top van de zogenoemde staak op het Roelofsenterrein. Daar zijn vandaag de voorbereidingen begonnen voor het laatste Boakespektakel op die plek op Eerste […]
  • Goorse Avond ter ziele en nog één keer Paasvuur16 oktober 2017 Goorse Avond ter ziele en nog één keer Paasvuur Het is gedaan met de Goorse Avond. De stichting LOER heeft besloten om de stekker uit het zomerse evenement te trekken. Daarnaast wordt het Paasvuur op het Roelofsenterrein volgend jaar […]
  • De fik zit er weer in…27 maart 2016 De fik zit er weer in… De boake brandt weer. Iets na acht uur is het Goorse Paasvuur ontstoken, waarmee het Hof Boake Spektakel 2016 van start is gegaan. De ontbranding werd dit jaar verzorgd door de Zweedse […]
  • Alleen de vlag wappert fier…21 april 2019 Alleen de vlag wappert fier… Het is de herinnering aan een lange traditierijke periode van het Goorse Paasvuur. De paarse vlag van de stichting Loer wapperde jarenlang fier bovenop de Boake in de weken voorafgaand […]
  • Definitief geen Boake in Goor13 februari 2019 Definitief geen Boake in Goor Er komt dit jaar definitief geen paasvuur in Goor. De stichting LOER heeft in de persoon van voorman Hennie Smit om tafel gezeten met burgemeester Ellen Nauta. In dat gesprek is gesproken […]