Vandalen gaan vol los op damesfiets

Door een attente buurtbewoner is vrijdagavond een fiets uit de Regge bij de Nachtegaalstraat gehaald en op de oprit geplaatst. Dit was kennelijk tegen de zin van de onverlaten, later die avond werd de fiets van de oprit gehaald en opnieuw in de Regge gegooid. De fiets, een Multicycle Sportive MC met vernield slot, is daarom in bewaring genomen. De eigenaar kan contact opnemen via de mail om de fiets weer in bezit te krijgen. 

Gerelateerde berichten

  • In De Wheeme geparkeerde fiets wacht op eigenaar2 juli 2018 In De Wheeme geparkeerde fiets wacht op eigenaar In de Wheeme staat al geruime tijd een fiets (Batavus Old Dutch) tegen de heg. Hij staat netjes op slot, maar de eigenaar heeft deze nog niet opgehaald. De fiets is inmiddels door een […]
  • Naledi wil haar fiets terug12 oktober 2011 Naledi wil haar fiets terug De lief en leed-redactie kreeg een korte maar bondige mail van Naledi Klarenbeek. Ze is haar fiets kwijt. "Wil degene die gistermiddag (dinsdag) mijn fiets heeft “geleend” bij het bushokje […]
  • Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht7 mei 2018 Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht Een in de Anjerstraat geparkeerde auto is vanmiddag vol in de zijkant geraakt. Van de dader, die geen melding heeft gedaan, ontbreekt ieder spoor De auto heeft aanzienlijke schade aan de […]
  • Caitlin is op zoek naar haar telefoon29 juli 2016 Caitlin is op zoek naar haar telefoon Caitlin is afgelopen dinsdag haar mobiel verloren. Het gaat om een Samsung La Fleur met een opvallende barst in het scherm. Ze is hem waarschijnlijk verloren op de Mulderskamp en wil het […]
  • Gestolen fiets aangetroffen2 april 2012 Gestolen fiets aangetroffen Bij een woning aan de Van Coeverdenstraat is vanmiddag een gedumpte fiets aangetroffen die naar alle waarschijnlijkheid is 'geleend'. Het gaat om een blauwe Gazelle damesfiets met een […]