Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg

Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto’s op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de poltie, ondervond korte tijd veel hinder van het ongeval. Er was veel blikschade. Alle auto’s moesten worden afgesleept. Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

 

Gerelateerde berichten

  • Auto en scooter botsen in de Roerdompstraat8 maart 2018 Auto en scooter botsen in de Roerdompstraat Een botsing tussen een personenauto en scooter in de bocht Roerdompstraat-Putterstraat vanmiddag. Door onbekende oorzaak reed de wagen de scooterrijder aan en moesten de hulpdiensten […]
  • Scooter en auto in botsing bij Stationslaan21 maart 2019 Scooter en auto in botsing bij Stationslaan Een automobilist en een scooter zijn vanmiddag op de kruising Stationslaan met de Diepenheimseweg in Goor in botsing met elkaar gekomen. Daarbij raakte de scooterrijdster licht gewond. Ze […]
  • Motor in botsing met auto op Haaksbergerweg7 juli 2016 Motor in botsing met auto op Haaksbergerweg Een ongeval zonder letsel vanmiddag op de Goorse Haaksbergerweg. Daar kwam een motorrijder hard ten val na een aanrijding met een personenauto. Beide bestuurders kwamen er zonder […]
  • Bromfietser gewond bij aanrijding Grotestraat2 april 2015 Bromfietser gewond bij aanrijding Grotestraat Bij een aanrijding in de Grotestraat is donderdagmiddag een bromfietser gewond geraakt. Rond half twee werd de man aangereden door een auto bij het 'Sterplein'. De man viel van zijn […]
  • Auto botst tegen vangrail9 december 2016 Auto botst tegen vangrail Bij een eenzijdig ongeval op de N347 tussen afslag Goor en kruising de Poste is een auto tegen de vangrail gebotst. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken, mede omdat ook de […]