GFC onder 15 naar NK in Valkenswaard

De talenten van GFC jo15 hebben zich vandaag geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap jeugdvoetbal in Valkenswaard. De rood zwarten deden dat door verdienstelijke derde te worden tijdens het regionale toernooi in Holten. De Goorse jeugdploeg bereikte de halve finale waarin werd verloren Sportclub Deventer. In de strijd om de derde plek werd Diepenveen verslagen waardoor plaatsing een feit is. Het NK wordt op zaterdag 2 juni gehouden op de velden van Sv Valkenswaard.

Gerelateerde berichten

  • Spanninga vijfde op NK BMX, van Leeuwen mist halve finale net3 juli 2016 Spanninga vijfde op NK BMX, van Leeuwen mist halve finale net Kevin Spaninga is vandaag als vijfde geeindigd tijdens het Nederlands Kampioenschap BMX in het Brabantse Luyksgestel. De Goorse fietscrosser deed het aanvankelijk uitstekend en won na drie […]
  • Zes derby’s in aanloop naar Goorse klassieker8 maart 2018 Zes derby’s in aanloop naar Goorse klassieker Voordat komende zondag vanaf 14:00 uur de strijd losbarst rond de eerste elftallen van Hector en GFC op sportpark 't Doesgoor zijn er in aanloop naar de Goorse klassieker maar liefst vijf […]
  • Hectorjeugdteams verliezen bekerfinales27 mei 2017 Hectorjeugdteams verliezen bekerfinales Hector jo9-1 en Hector jo11-1 zijn er niet in geslaagd om de districtsbeker te winnen. De jongste jeugd, de vroegere F1, moest in Haaksbergen de meerdere erkennen in Berghuizen jo9-1. Het […]
  • GFC houdt huis in Holten17 maart 2019 GFC houdt huis in Holten GFC is compleet los. De ploeg van trainer Romano Lammertink maakte vanmiddag gehakt van subtopper vv Holten. De Goorse bezoekers zegevierden met maar liefst 9-1 over de gastheer. Gek […]
  • GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent6 april 2019 GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent Het zou nog zomaar een prachtig seizoen kunnen worden voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink is na de winterpauze uitstekend op dreef. De 9e plek op de ranglijst is daarbij […]