GFC onder 15 naar NK in Valkenswaard

De talenten van GFC jo15 hebben zich vandaag geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap jeugdvoetbal in Valkenswaard. De rood zwarten deden dat door verdienstelijke derde te worden tijdens het regionale toernooi in Holten. De Goorse jeugdploeg bereikte de halve finale waarin werd verloren Sportclub Deventer. In de strijd om de derde plek werd Diepenveen verslagen waardoor plaatsing een feit is. Het NK wordt op zaterdag 2 juni gehouden op de velden van Sv Valkenswaard.

Gerelateerde berichten

  • Internationaal jeugdtoernooi GFC afgelast14 september 2020 Internationaal jeugdtoernooi GFC afgelast Het internationale jeugdtoernooi van GFC dat op dinsdag 13 oktober zou worden gehouden op sportpark Heeckeren, gaat niet door. De 24e editie is afgelast vanwege het Corona-virus. De […]
  • Ukken Snuffeldagen bij GFC27 augustus 2020 Ukken Snuffeldagen bij GFC Komende- en volgende week zaterdag zijn er de Ukken-Snuffeldfagen bij voetbalvereniging GFC. Die is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar. De Ukken van GFC voetballen twee keer […]
  • Late treffer nekt GFC in Holten: 3-225 januari 2020 Late treffer nekt GFC in Holten: 3-2 GFC heeft het eerste duel na de winterstop met 3-2 verloren. In Holten werd tegen Blauw Wit ‘66 een rake vrije in de slotfase van de wedstrijd, de ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent6 april 2019 GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent Het zou nog zomaar een prachtig seizoen kunnen worden voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink is na de winterpauze uitstekend op dreef. De 9e plek op de ranglijst is daarbij […]
  • GFC houdt huis in Holten17 maart 2019 GFC houdt huis in Holten GFC is compleet los. De ploeg van trainer Romano Lammertink maakte vanmiddag gehakt van subtopper vv Holten. De Goorse bezoekers zegevierden met maar liefst 9-1 over de gastheer. Gek […]