Pony’s op beachveld blijkt 1 april-grap

Het wekte verbazing met name bij de gebruikers van het Beachveld naast sporthal De Mossendam. Vorige week werd aangekondigd dat er ook pony’s getraind zouden worden van manege De Barlo. “Met name over de hygiëne hebben we veel vragen gehad” aldus Leonie Vermeer, beheerder van de sporthal en het beachveld. Het blijkt een 1 april-grap die in dat opzicht dus geslaagd is. “De voetballers, volleyballers en voetballers kunnen gerust zijn. We laten er alleen mensen op sporten…”

Gerelateerde berichten

  • Pony’s op het beachveld…26 maart 2018 Pony’s op het beachveld… Het beachveld op de parkeerplaats achter sporthal De Mossendam wordt ook door pony's benut. Daarvoor is de Goorse sporthal de samenwerking aangegaan met manege De Barlo.  In de maanden dat […]
  • Opknapbeurt voor parkeerterrein Mossendam22 maart 2021 Opknapbeurt voor parkeerterrein Mossendam De gemeente Hof van Twente is van plan om de parkeerplaats bij sporthal De Mossendam te onderwerpen aan een fikse opknapbeurt. Hiervoor is een schetsontwerp gemaakt die hieronder te zien […]
  • Squashbanen weer geopend7 december 2020 Squashbanen weer geopend Het is weer mogelijk om te squashen in sporthal de Mossendam. De banen waren gesloten vanwege het Coronavirus maar zijn nu weer te boeken. Dat kan via deze LINK. Dat is ook het adres voor […]
  • Ongeloof over vernielingen sporthal Gijmink12 oktober 2020 Ongeloof over vernielingen sporthal Gijmink "Hoe gefrustreerd kun je zijn!!" post de beheerder van de Goorse sporthallen De Mossendam en 't Gijmink op Facebook vandaag. In de sport-accomodatie bij de Gijminkschool zijn in de […]
  • Repair-café gaat niet door9 oktober 2020 Repair-café gaat niet door Het Repair-café dat morgen (zaterdag 10-10) zou worden gehouden in sporthal De Mossendam, gaat niet door. Vanwege de Corona-perikelen en het oplopen van de besmettingen is besloten om het […]