Pony’s op beachveld blijkt 1 april-grap

Het wekte verbazing met name bij de gebruikers van het Beachveld naast sporthal De Mossendam. Vorige week werd aangekondigd dat er ook pony’s getraind zouden worden van manege De Barlo. “Met name over de hygiëne hebben we veel vragen gehad” aldus Leonie Vermeer, beheerder van de sporthal en het beachveld. Het blijkt een 1 april-grap die in dat opzicht dus geslaagd is. “De voetballers, volleyballers en voetballers kunnen gerust zijn. We laten er alleen mensen op sporten…”

Gerelateerde berichten

  • Pony’s op het beachveld…26 maart 2018 Pony’s op het beachveld… Het beachveld op de parkeerplaats achter sporthal De Mossendam wordt ook door pony's benut. Daarvoor is de Goorse sporthal de samenwerking aangegaan met manege De Barlo.  In de maanden dat […]
  • Heeckerenschool wint Badmintontoernooi2 maart 2018 Heeckerenschool wint Badmintontoernooi Het scholentoernooi van Badmintonvereniging BC Union Goor is over all gewonnen door de Heeckerenschool. Er deden woensdag in sporthal De Mossendam 60 kinderen mee uit de groepen 6,7 en 8 […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Dressuurprijzen voor jonge Goorse ruiters12 maart 2018 Dressuurprijzen voor jonge Goorse ruiters Luuk Bolink heeft de clubtitel dressuur in de klasse B veroverd bij  manege De Barlo. Dit is een competitie bestaande uit drie wedstrijden in d winterperiode waarbij de ruiters elke […]
  • Mossendam Beach officieel in gebruik genomen9 september 2017 Mossendam Beach officieel in gebruik genomen Met een ferme smash van wethouder Wim Meulenkamp is het beachveld bij sportcomplex de Mossendam deze zaterdagmiddag officieel geopend. De naam: Mossendam Beach. Het zandveld is de […]