Hector verliest van koploper WVV ondanks vroege voorsprong

Het begon nog wel zo goed voor Hector in het uitduel tegen koploper WVV’34 maar uiteindelijk stond er een 4-2 eindstand op het scorebord in Hengevelde. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam al na twee minuten op voorsprong. Na een vrije trap van Joery Wenderman kopte Christian Jimenez de bal strak in de linkerhoek: 0-1. Na 24 minuten kwam WVV op gelijke hoogte. Spits Tom ten Breteler kopte raak aan de andere kant. Vlak daarna ging Hector-doelman Daniel Kolbe in de fout. Hij liet een bal los en stelde daarmee Gijs Pierik in staat om de 2-1 binnen te tikken. Het werd nog voor rust 3-1. Tom ten Breteler maakte zijn tweede van de wedstrijd.

In de tweede helft weigerde de koploper door te drukken en dat stelde Hector in staat om zich terug in de wedstrijd te knokken. Het leverde in de 72e minuut de aansluitingstreffer op. Joery Wenderman schoot vanaf een meter of 18 rechts in de hoek: 3-2. Diezelfde Wenderman kreeg acht minuten later een grote kans om ook de gelijkmaker aan te tekenen. Eén op één met de keeper van WVV miste hij. In blessuretijd werd het 4-2. Linkeraanvaller Hamoudi Jaafil schoot binnen en maakte voor WVV aan alle onzekerheid een einde. Volgende week speelt Hector thuis. Dan weer een Hofderby als Bentelo op bezoek komt in Goor.