Hector verliest van koploper WVV ondanks vroege voorsprong

Het begon nog wel zo goed voor Hector in het uitduel tegen koploper WVV’34 maar uiteindelijk stond er een 4-2 eindstand op het scorebord in Hengevelde. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam al na twee minuten op voorsprong. Na een vrije trap van Joery Wenderman kopte Christian Jimenez de bal strak in de linkerhoek: 0-1. Na 24 minuten kwam WVV op gelijke hoogte. Spits Tom ten Breteler kopte raak aan de andere kant. Vlak daarna ging Hector-doelman Daniel Kolbe in de fout. Hij liet een bal los en stelde daarmee Gijs Pierik in staat om de 2-1 binnen te tikken. Het werd nog voor rust 3-1. Tom ten Breteler maakte zijn tweede van de wedstrijd.

In de tweede helft weigerde de koploper door te drukken en dat stelde Hector in staat om zich terug in de wedstrijd te knokken. Het leverde in de 72e minuut de aansluitingstreffer op. Joery Wenderman schoot vanaf een meter of 18 rechts in de hoek: 3-2. Diezelfde Wenderman kreeg acht minuten later een grote kans om ook de gelijkmaker aan te tekenen. Eén op één met de keeper van WVV miste hij. In blessuretijd werd het 4-2. Linkeraanvaller Hamoudi Jaafil schoot binnen en maakte voor WVV aan alle onzekerheid een einde. Volgende week speelt Hector thuis. Dan weer een Hofderby als Bentelo op bezoek komt in Goor.

Gerelateerde berichten

  • Erop of eronder voor GFC in topper tegen WVV7 april 2018 Erop of eronder voor GFC in topper tegen WVV Het is dé kraker in de strijd om het kampioenschap in de vierde klasse B van het zondag amateurvoetbal. Na WVV-GFC kan een voorschot worden genomen op wie er uiteindelijk met de titel aan […]
  • Hector weet nog niet wat winnen is6 oktober 2019 Hector weet nog niet wat winnen is Hector blijft ook na drie wedstrijden in de vierde klasse B op één punt staan. De uitwedstrijd tegen UDI in Enschede werd vanmiddag met 3-1 verloren. Tien minuten voor rust kwam de beter […]
  • Hector niet opgewassen tegen WVV19 november 2017 Hector niet opgewassen tegen WVV Hector wacht nog steeds op de eerste zege van het seizoen. De ploeg van trainer Mark Dijkstra verloor op eigen veld met 0-3 van WVV '34 uit Hengevelde. De wedstrijd begon met een minuut […]
  • 4e klasse B.eter…27 augustus 2017 4e klasse B.eter… De voorbereidingen van de Goorse clubs op het nieuwe voetbalseizoen zijn inmiddels in volle gang en een ieder maakt zich op voor de beker- en competitiestart. Met name de fans van Hector […]
  • Hector en Emos komen niet tot scoren15 april 2017 Hector en Emos komen niet tot scoren Hector heeft vanmiddag de inhaalwedstrijd tegen Emos met 0-0 gelijk gespeeld. In Enschede waren er kansen voor beide ploegen maar die werden allemaal niet benut. Voor de groen witten waren […]